Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelu jäämässä haaveeksi? – “Tämä on bisnestä ja lopulta voin tehdä vain oman osani”

Nyrkkeily
Unsplash

Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin mahdollisella kohtaamisella ollaan spekuloitu jo pitkään. Furyn promoottori, Frank Warren, uskoo, että jos sopua ottelusta ei löydy tämän viikon aikana, jää tapahtuma hamaan tulevaisuuteen.

Kaksi raskaansarjan tämän hetken parasta nyrkkeilijää, Tyson Fury ja Oleksandr Usyk, ovat olleet verbaalisesti toistensa kimpussa jo hyvän tovin.

Fury haastoi ukrainalaisen julkisesti voitettuaan edellisessä ottelussaan Dereck Chisoran. Tämän jälkeen jättien ottelulla on spekuloitu entistä ahkerammin, mutta toistaiseksi kaikki on vielä avoinna.

Herrojen välille on kaavailtu ottelua huhtikuun lopulle, mutta mitään ei olla toistaiseksi lyöty lukkoon. Furyn promoottori, Frank Warren, uskoo, että käynnissä on kriittiset hetket ottelun toteutumisen kannalta.

– Emme ole edelleenkään viisaampia ottelun toteutumisen suhteen. Asiat ovat edenneet, mutta joudumme tällä hetkellä vain odottamaan.

– Tarvitsemme molempien osapuolten suostumukset, ja toistaiseksi emme ole onnistuneet siinä. Voisin väittää, että jos sopua ei löydy tämän viikon aikana ottelu jää toteutumatta. Tämä on bisnestä ja voin lopulta tehdä vain oman osani ottelun toteutumisen eteen.

Lähde: Boxing News 24/7

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit