Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tänään se alkaa! – Suomen tennisässällä hurja kaavio Indian Wellsiin

Emil Ruusuvuori Qatarin turnauksessa.
AOP

Tenniksen vuoden ensimmäinen Masters 1000 -tason turnaus käynnistyy Yhdysvaltain Kaliforniassa keskiviikkona. Ohjelmassa on 1,5 viikkoa kestävä Indian Wells, jonka voittoa viime vuonna juhli Yhdysvaltain Taylor Fritz. Fritz kaatoi loppuottelussa Rafael Nadalin, joka ei ollut ennen turnausta hävinnyt yhtäkään ottelua vuoden 2022 puolella. Tänä vuonna Nadal ei ole turnauksessa mukana kuten ei ole myöskään Australian avointen mestari Novak Djokovic.

Yhdysvalloissa käytävä Indian Wells on todella hieno Masters 1000 -turnaus. Turnauksessa käytetään Grand Slam -turnauksista tuttua 128 pelaajan kaaviota, johon on sijoitettu 32 pelaajaa. Jokainen sijoitettu pelaaja selvittää automaattisesti tiensä toiselle kierrokselle, joten palkintorahaa ja pisteitä on mukavasti luvassa heille.

Turnauksen ykkössijoitettu pelaaja on viime vuonna välieriin edennyt Espanjan Carlos Alcaraz ja viimeisenä eli 32. sijoitettuna kaavioon pääsi Yhdysvaltain Maxime Cressy. Cressy on ATP-listalla sijalla 37, eli 22 sijaa Emil Ruusuvuorta korkeammalla. Ruusuvuori ei ole kertaakaan urallaan ollut vielä 40 parhaan joukossa.

Ruusuvuorella on kova urakka Indian Wellsissä, mikäli suomalaistähti mielii päästä toista kierrosta pidemmälle. Avauskierroksen vastuksena on Constant Lestienne, mutta heti toisella kierroksella vastassa odottaa turnauksessa 22. sijoitettu Roberto Bautista Agut.

Mikäli Ruusuvuori voittaisi tänä vuonna ensimmäistä kertaa kaksi ottelua putkeen ATP-kiertueella, niin kolmannella kierroksella todennäköinen vastustaja olisi Saksan Alexander Zverev, joka eteni viime viikolla Dubain ATP-500 -kisassa välierään hävitäkseen Andrey Rubleville.

Toiselle kierrokselle eteneminen tietää Ruusuvuorelle jo 30 tuhannen dollarin tuloja ja 25 ATP-pistettä. Kolmannelle kierrokselle selviäminen tarkoittaisi jo 55 tuhannen dollarin tiliä sekä 45 ATP-pistettä.

Viime vuonna Indian Wellsin voittoa juhlinut Taylor Fritz on turnauksessa sijoitettuna neljänneksi. Fritz kohtaa toisella kierroksella yläkaaviossa joko Yhdysvaltain Ben Sheltonin tai Italian Fabio Fogninin.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis