Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Andy Murray avasi sanaisen arkkunsa venäläispelaajien mahdollisesta paluusta Wimbledoniin

Andy Murray Qatar openissa
AOP

Andy Murray ei aio “nostaa mellakkaa”, mikäli venäläis- ja valkovenäläispelaajat pääsevät osallistumaan tämän vuoden Wimbledoniin.

Venäläis- ja valkovenäläispelaajat saatetaan mahdollisesti nähdä tulevana kesänä Wimbledonin tennisturnauksessa. Andy Murray on kertonut mielipiteensä tilanteesta.

Venäläis- ja valkovenäläispelaajat suljettiin ulos viime vuoden Wimbledonista Venäjän aloittaman hyökkäyssodan vuoksi. Tänä vuonna tilanne voi kuitenkin muuttua, sillä Wimbledon saattaa kääntää päätöksensä.

– Tämä on todella vaikea asia, ja tunnen myötätuntoa niitä pelaajia kohtaan, jotka eivät voineet pelata viime vuonna, mutta ymmärrän myös tilanteen ja sen, miksi Wimbledonin on todella vaikea päättää asiasta, Murray kommentoi tilanteesta The Guardianin mukaan.

Murray lahjoitti vuonna 2022 noin 500,000 puntaa eli noin 560,000 euroa palkintorahojaan Ukrainan lasten tueksi. Siitäkin huolimatta brittipelaaja on kertonut olevansa venäläis- ja valkovenäläispelaajien osallistumiskieltoa vastaan.

– Ymmärtääkseni he saavat pelata, enkä aio nostaa mellakkaa, jos näin on. Mutta jos Wimbledon päättäisi valita toisenlaisen reitin, ymmärtäisin sen.

Venäläis- ja valkovenäläispelaajat ovat saaneet osallistua ATP-kiertueen turnauksiin ja muun muassa Australian avoimissa heidät nähtiin mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis