Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Daniil Medvedev nousi vaikeuksien kautta voittoon: “Kolme päivää ennen Rotterdamin turnausta olivat merkittäviä”

Tennis
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Dubain miesten kaksinpelin mestaruus meni Daniil Medvedeville. Venäläispelaajan valmentaja, Gilles Gervara, kertoo, että miehen itsetunto oli täysin kateissa Australian avointen jälkeen.

Daniil Medvedevin viime kausi sujui kaksijakoisissa merkeissä. Venäläinen ylsi turnausvoittoihin Los Cabosissa ja Wienissä, mutta hävisi Australian avointen finaalissa Rafael Nadalille.

Medvedev hukkasi pelissä kahden erän johtonsa, jonka jälkeen hänen koko loppukautensa sujui alavireisesti.

Medvedev oli jälleen mukana Australiassa tämän vuoden puolella, mutta joutui pakkaamaan laukkunsa hävittyään kolmannella kierroksella Sebastian Kordalle.

Tämän jälkeen venäläispelaaja on kuitenkin ottanut kolme turnausvoittoa putkeen nousemalla ykköseksi Rotterdamissa, Dohassa ja Dubaissa.

Medvedevin valmentaja, Gilles Gervara, kertoo suojattinsa vaikeista hetkistä.

– Australian turnauksen jälkeiset pari viikkoa olivat haastavia, sillä Medvedevillä ei ollut lainkaan itseluottamusta. Hän ei ollut saanut onnistumisia, eikä tuntenut oloaan hyväksi, johon meidän oli yhdessä keksittävä lääkkeet.

– Tuollaiset hetket ovat kuitenkin osa tätä lajia. Daniil on erittäin analyyttinen oman pelaamisensa suhteen, joten kävimme läpi paljon yksityiskohtia. Kolme päivää ennen Rotterdamin turnausta olivat merkittäviä. Mielestäni hän pelasi koko ajan hyvää tennistä.

Lähde: Tennis World USA

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis