Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamiltonilta kova väite Mercedes kulisseista – Brittikuskia ei “kuunneltu” auton ongelmista

Lewis Hamilton ilmaisi huolensa Mercedekselle
AOP

Seitsenkertainan F1 -sarjan maailmanmestari Lewis Hamilton väittää, ettei häntä “kuunneltu”, kun mies yritti kertoa Mercedeksen auton ongelmista.

Brittikuski Lewis Hamilton ei säästellyt sanoissaan Bahrainin GP:n jälkeen, vaan ilmaisi näkemyksensä Mercedeksen auton ongelmista. Mies on nyt kertonut pyrkineensä tuomaan ongelmia esille myös jo ennen kautta, mutta Mercedeksellä ei maailmanmestaria kuunneltu.

– Viime vuonna, oli asioita joista kerroin heille (tallille). Sanoin, että auton kanssa on ongelmia.

– Olen ajanut elämäni aikana niin monia autoja, että tiedän mitä auto tarvitsee. Ja tiedän mitä se ei tarvitse, 38-vuotias brittikuski avasi näkemystään BBS:n Chequered Flag podcastissa.

– Mielestäni kyse on nyt vastuun ottamisesta. Kyse on siitä, että tunnustetaan ja sanotaan: Niin, tiedätkö mitä? Emme kuunnelleet sinua. Auto ei ole siellä, missä sen pitäisi olla, ja meillä on paljon työtä tehtävänä, Hamilton jatkoi.

Hamilton mielestä tallin vaikea tilanne ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki toivo olisi menetetty. Vaikka Red Bull menikin menojaan kauden avauskisassa, jatkaa Mercedes työskentelyä auton ja tilanteen korjaamiseksi.

– Olemme edelleen moninkertaisia maailmanmestareita… emme vain ole saaneet tilannetta kuntoon vielä. Emme saaneet sitä kuntoon viime vuonna, mutta se ei tarkoita ettemmekö voisi korjata sitä tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1