Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Tiger Woodsin ja ex-tyttöystävän 30 miljoonan dollarin oikeusjuttu ottaa lisää kierroksia

Tiger Woods ja ex-tyttöystävä oikeustaistelu
AOP

Tiger Woodsin entinen tyttöystävä on hakenut golffarilta 30 miljoonan dollarin korvauksia.

Tiger Woods ja Erica Herman viettivät, ainakin ulospäin onnellisen oloista yhteiselämää vuodesta 2017 asti. Herman oli muun muassa tiiviisti 15-kertaisen Major-turnausvoittaja Woodsin rinnalla tämän toipuessa vakavasta auto-onnettomuudesta.

Vuoden 2022 lopussa parin tie päättyi kuitenkin eroon. Tuon jälkeen parin välit ovatkin olleet kaikkea muuta kuin sopuisat. Woodsin ex-tyttöystävä vaatii mieheltä 30 miljoonan dollarin korvauksia ja nyt tilanne on ottanut lisää rumia kierroksia.

Herman on hakenut tuomarilta allekirjoittamansa salassapitosopimuksen mitätöintiä vedoten siihen, että Woods painosti tämän allekirjoittamaan sopimuksen parin aloittaessa seurustelun. Hermanin lakitiimin jättämässä valituksessa väitetään, että salassapitosopimus olisi mitätöitävä Yhdysvaltojen liittovaltion lain nojalla, joka kieltää salassapitosopimuksen täytäntöönpanon, kun tilanteeseen liittyy on seksuaalinen väkivalta tai seksuaalinen häirintä.

Woodsin ja Hermanin välinen oikeustaisto liittyy parin eron aikaisiin tapahtumiin. Herman on kertonut, että hänet suljettiin ulos parin kodista eron jälkeen. Hermanin mukaan pari oli kuitenkin tehnyt suullisen sopimuksen, jonka nojalla hänen olisi pitänyt saada jäädä asumaan asuntoon. Herman on vedonnut myös Floridan vuokralaislakiin.

Woodsin lakitiimi on puolestaan hakenut korvausvaatimuksen mitätöintiä ja tiimi korostaa, että Woods on asunnon omistaja, eikä Herman ole siinä vuokralaisena.

Lähde: ESPN

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf