Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-konkari kommentoi alkanutta kautta: “En usko juurikaan Ferrarin mahdollisuuksiin”

Ralf Schumacher
AOP

Red Bull aloitti kautensa vakuuttavasti ja hallitseva valmistajien maailmanmestari otti Bahrainin GP:stä puhtaan kaksoisvoiton. Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher ei usko, että Ferrari saa tällä kaudella kurottua Red Bullin etumatkaa kiinni.

F1-kauden startannut Bahrainin GP sujui lähes täydellisesti Red Bullin käsikirjoituksen mukaan. Max Verstappen ajoi voittoon ja Sergio Perez nappasi toisen sijan.

Ferrarin Carlos Sainz jäi neljänneksi ja suhteellisen kauas kärkikaksikosta. Maranellon tiimin toinen kuljettaja, Charles Leclerc, oli niin ikään ajamassa pisteille, mutta joutui keskeyttämään kilpailunsa.

Red Bullin vauhti näytti joka tapauksessa jälleen olevan liikaa muille talleille, eikä entinen F1-kuljettaja, Ralf Schumacher, usko, että Ferrari pystyy tällä kaudella haastamaan hallitsevaa valmistajien mestaria.

– En usko juurikaan Ferrarin mahdollisuuksiin. Uskon, että Red Bullin etumatkan kurominen tulee viemään todella paljon aikaa.

– Jotain yllättävää voi kuitenkin aina tapahtua, mutta vaikuttaa siltä, että tästä on tulossa jälleen tylsä kausi.

– Epäilen, että Red Bull on täysin omassa luokassaan. Se ei ole toivottavaa, mutta pidan sitä henkilökohtaisesti kaikkein todennäköisimpänä vaihtoehtona.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1