Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Kimi Räikkönen saa seuraa Nascarissa toisesta F1-maailmanmestarista

Jenson Button ajaa Nascarsia
Pexels

Kimi Räikkönen saa kilpakumppaniksi toisen entisen F1-maailmanmestarin maaliskuun lopussa Nascar Cupissa.

Jenson Buttonin debyytti Nascar cupissa nähdään maaliskuun lopussa Texasissa. Samassa kilpailussa nähdään myös toinen Formula1 -maailmanmestari, sillä ratin taakse kilpailussa asettuu myös Kimi Räikkönen.

Button ajaa Austinissa Mobil 1 Ford Mustangilla Rick Ware Racing -tiimissä. Mies osallistuu myös Chicago Street Race -kilpailuun 2. heinäkuuta ja kilpailee Indianapolis Motor Speedway Road Course -radalla 13. elokuuta.

43-vuotias Button voitti F1-maailmanmestaruuden vuonna 2009.

– Kaikista tärkeintä minulle on nauttia siitä, 15 GP:ta 17 vuotisella F1-urallaan voittanut Button kommentoi.

Brittikuski lopetti uransa Formuloissa vuonna 2017 ja on sen jälkeen niittänyt menestystä muilla moottoriurheiluareenoilla. Mies voitti muun muassa vuoden 2018 Super GT -mestaruuden ja on kilpaillut myös kestävyyskilpailuissa, kuten Le Mansin 24 tunnin kilpailussa.

Entinen maailmanmestari tietää ettei, formulatausta tarkoita automaattista menestymistä Nascarissa. Hupiajelulle mies ei kuitenkaan ole lähdössä.

– Rakastan haastetta ajaa uusia asioita. Aina kun entinen F1-kuski astuu stock car auton rattiin, he kipuilevat.

– Heiltä kestää jonkin aikaa päästä vauhtiin, joten en odota olevani heti kärjessä. Mutta en tee tätä vain huvikseni jossain kertaluokassa. Haluan olla kilpailukykyinen, ja tiedän, että se vie aikaa. Siksi näiden kolmen kisan tekeminen toimii hyvin tällä kaudella, Button kommentoi BBS Sportsin mukaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut