Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Lauri Markkanen huippuvireessä NBA:ssa – Utah Jazzille arvokas voitto suomalaisen johdolla

Lauri Markkanan NBA:ssa
AOP

Utah Jazz nappasi tärkeän voiton ja katkaisi neljän ottelun pituiseksi venyneen tappioputkensa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Utah Jazz voitti vieraissa Orlando Magicin lukemin 131-124.

Ottelun paras pistemies oli, kukapa muukaan kuin, All-Star tähti Lauri Markkanen, joka pussitti ottelussa 31 pistettä.

Jazzin valmentaja Will Hardy paljastikin, että Jazzin taktiikkana on saada Markkanen ottelun loppuminuuteilla todella viimeistelijän ajattelumalliin. Markkanen on useasti tällä kaudella ollut Utahin otteluissa ratkaisevassa asemassa ja tälläkin kertaa suomalainen viimeisteli seitsemän pistettä ottelun viime hetkillä, varmistaen Jazzille voiton.

– Jotkut illat ovat vain todella fyysisiä. He yrittivät peittää minua eri tavoin ja nautin siitä haasteesta kehittyä pelaajana ja löytää uusia ratkaisuja kun peli on todella fyysistä.

– Se saattaa helposti turhauttaa, mutta mielestäni minulle ja koko joukkueella pelien voittaminen on edelleen se isoin asia. Minun täytyy tehdä mitä ikinä se vaatikaan.

Markkasen dominoivat otteet innostivat Utah Jazzin twiittaamaan jälleen ahkerasti miehen otteista.

– Finnisher (viimeistelijä) matkasi Vaasasta Helsinkiin tuolla!, Jazz twiittasi pelin aikana.

Jazzin twiitissä nähdään video, jolla Markkanen nappaa ensin puolustuspään levypallon ja kuljettaa sen sitten koko kentän poikki Magicin korille viimeistellen vielä kaksi pistettä.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo