Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Phoenix Sunsin ja Kevin Durantin yhteiseloon ikävä ryppy – Supertähti jälleen sivuun

Phoenix Sunsin Kevin Durant sivussa kolme viikkoa
Pexels

Phoenix Sunsin ja Kevin Durantin loistokasta yhteiseloa ei pitkään kestänyt. Vasta kolme ottelua Sunsin riveissä pelaamaan päässyt Durant oli juuri pääsemässä kunnolla vauhtiin, kun loukkaantuminen sotki jälleen tilanteen.

13-kertaisen NBA All-Stars pelaaja Kevin Durantin debyyttiä Suns-paidassa saatiin odottaa maaliskuun alkuun saakka, sillä mies oli sivussa lähes kaksi viikkoa polvivamman takia.

Kun Durant viimein pääsi maaliskuun alussa tositoimiin Sunsin kanssa, oli jälki pelottavan hyvää. Suns voitti kaikki kolme ottelua, joissa Durant pääsi pelaamaan. Onnea ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Durant loukkaantui jälleen torstaina ennen Sunsin ottelua Oklahoma City Thunderia vastaan.

Durant väänsi nilkkansa pahan näköisesti torstain pelin alkulämmittelyssä. Vaikka mies nousikin nopeasti tilanteen jälkeen ylös, vahvisti Suns, että vamma oli riittävä pitämään miehen sivussa hetken.

– Lisätutkimukset ovat vahvistaneet, että Phoenix Sunsin hyökkääjä Kevin Durant on nyrjäyttänyt vasemman nilkkansa. Hänen tilanteensa arvioidaan uudelleen kolmen viikon kuluttua.

Durant siirtyi helmikuun alussa yllätyskaupassa Phoenix Sunsiin. Jättikaupassa Nets vaihtoi Durantin sekä TJ Warrenin Phoenixin Mikal Bridgesiin, Cam Johnsoniin ja Jae Crowderiin sekä neljään ensimmäisen kierroksen varausoikeuteen.

Suns on kohtalaisen turvallisen oloisesti kiinni pudotuspelipaikassa NBA:n läntisessä konferenssissa. Nippu neljäntenä olevan Sunsin takana on kuitenkin todella tasainen ja supertähti Durnatin loukkaantuminen tuleekin pudotuspelitaistelun kannalta pahaan hetkeen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo