Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

BBC:n urheilulähetykset täydessä kaaoksessa – Gary Linekerin hyllytys-tapaus paisuu

BBC:n hyllyttämä Gary Lineker
AOP

BBC:n urheilulähetykset ovat lauantaina olleet täydessä kaaoksessa Gary Linekerin hyllyttämisen myötä.

Entinen jalkapallotähti Gary Lineker on toiminut BBC:llä Match of the Day -ohjelman juontajana. Tai toimi ainakin siihen asti kunnes BBC päätti hyllyttää miehen tämän poliittisten kommenttien vuoksi.

Lineker twiittasi alkuviikosta kriittiseen sävyyn Iso-Britannian konservatiivihallituksen uusia maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyviä linjauksia vastaan. BBC päätti hyllyttää miehen tapauksen vuoksi perjantaina.

Lauantaina BBC:n urheilulähetykset ajautuivat kaaokseen, kun useita ohjelmia jouduttiin perumaan. Muun muassa Linekerin työtoverit, ex-pelaajatähdet Ian Wright ja Alan Shearer ilmoittivat jäävänsä pois lauantain lähetyksistä osoituksena tuestaan Linekerille.

Vuodesta 1964 saakka esitetty Match of the Day -ohjelma on maailman pitkäikäisin jalkapalloshow, eikä sitä ole koskaan ennen tehty ilman juontajaa tai asiantuntijoita. Näin tapahtui kuitenkin lauantaina. Lisäksi ohjelmassa ei nähty lainkaan pelaajien tai valmentajien haastatteluja lauantain Valioliiga-kierrokselta.

Myös kaksi muuta jalkapallo-ohjelmaa sekä yksi radio-ohjelma jouduttiin perumaan lauantailta kokonaan, kun ohjelmien juontajat ja muut työntekijät eivät suostuneet tekemään lähetyksiä.

BBC on nyt pyytänyt anteeksi viikonlopun “rajoitettua urheiluohjelmatarjontaa”.

– Teemme kovasti töitä, jotta tilanne ratkeaisi, ja toivomme tekevämme niin pian, BBC:n tiedotteessa luki Ilta-Sanomien mukaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut