Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mikaela Shiffrin rikkoi “rikkomattomana” pidetyn ennätyksen: “Tätä on vähän vaikea käsittää”

Mikaela Shiffrin voitti historiallisen 87. maailmancupkilpailun
AOP

Alppihiihtäjä Mikaela Shiffrin on varmistanut asemansa kaikkien aikojen voitokkaimpana alppihiihtäjänä.

Mikaela Shiffrinin 87. maailmancupvoitto Åren pujottelusta varmisti, että yhdysvaltalaisesta tuli lajin historian menestynein laskija. Kukaan muu mies- tai naislaskija ei ole pystynyt samaan.

Shiffrinin ohitti uransa 87. maailmancupvoiton myötä legendaarisen ruotsalaislaskija Ingemar Stenmarkin.

Shiffrin voitti lauantain kilpailun selvällä lähes sekunnin erolla. Historiallinen suoritus ja sen merkitys alkoivat kuitenkin selvitä naiselle vasta kilpailun palkintojenjaossa. Shiffrinin veli, Taylor Shiffrin, juoksi halaamaan siskoaan palkintojenjaon aikaan ja tilanteessa ennätyksen merkitys näytti todella selvinneen naiselle.

– Olen sanonut niin koko ajan, enkä oikein tiedä kuinka määritellä sitä. Tätä on vähän vaikea käsittää, Shiffrin kommentoi ennätyksestä.

28-vuotta maanantaina täyttävä Shiffrin ei ole kuitenkaan ennätyksen myötä hidastamassa. Naisen odotetaan jatkavan uraansa ainakin vuoden 2026 Italian talviolympialaisiin saakka.

– Sitä on aika vaikea kuvailla, eikä se ole vielä edes ohi, mikä on kaikista hulluinta.

Stenmarkin 86 maailmancupvoittoa pidettiin pitkään lähestulkoon mahdottomana rikkoa. Shiffrin kuitenkin onnistui kirjoittamaan ennätyksen uusiksi vielä ennen 28-vuotissyntymäpäiväänsä. Amerikkalaislaskijalla meni ennätyslukeman saavuttamiseen neljä kautta vähemmän aikaa kuin Stenmarkilla.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu