Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mystisesti kadonnut mäkihyppääjä löytyi kuolleena – Traagisesta tilanteesta uutta tietoa

Antonin Hajek on löytynyt kuolleena
Pixabay

Entinen mäkihyppääjä ja mäkihyppyvalmentaja Antonin Hajek on löytynyt kuolleena.

Tsekkiläinen mäkihyppääjä, Antonin Hajek oli ollut kadoksissa viime vuoden lokakuusta lähtien. Miehen tilanne sai surullisen lopun, kun Tsekin hiihtoliitto kertoi perjantaina miehen kuolemasta. Miehen kuolinsyytä ei ole kerrottu, mutta traagisesta tilanteesta saatiin hieman uutta tietoa.

Entisen mäkihyppääjän uskottiin matkanneen Malesiaan viime vuoden lokakuussa, mistä miehen ruumis nyt lähes puoli vuotta myöhemmin löytyi.

Tsekkiläinen uutislehti Blesk uutisoi nyt Hajekin ruumiin löytyneen Malesian pohjoisosassa sijaitsevan Langkawin saariryhmän lähistöltä. Lehden mukaan tsekkiläinen oli ollut kuolleena jo pitkään ennen ruumiin löytymistä.

– Malesian poliisi vahvisti epävirallisesti suurlähetystöllemme, että Langkawin alueelta löydetyt ruumiinjäännökset kuuluivat pitkään kadoksissa olleelle Tshekin kansalaiselle. Perhettä kunnioittaen emme kommentoi yksityiskohtia enempää, tiedottaja Daniel Drake kommentoi Bleskille.

Hajekin ruumis löydettiin merestä, mutta selvää ei ole, kuinka mies sinne päätyi. Hajekin tiedettiin olevan innokas surffaaja, mutta onnettomuuden tai itsemurhan mahdollisuudet ovat myös olemassa.

– Perhe on saanut paikallisilta viranomaisilta tietoa, että meri oli tuolloin hyvin myrskyisä, Bleskin haastattelema tietolähde kertoo Ilta-Sanomien mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu