Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässä teki hurjan tempun! – Koko vuoden isoin voitto

Emil Ruusuvuori matkasi kolmannelle kierrokselle Indian Wellsissä.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on tehnyt tänä vuonna ensimmäistä kertaa asian, johon tämä ei ole aiemmin vielä pystynyt. Ruusuvuori on voittanut kaksi perättäistä ottelua, kun suomalainen eteni Yhdysvaltain Kaliforniassa vuoden ensimmäisen Masters 1000 -kisan kolmannelle kierrokselle. Ruusuvuori kohtaa kolmannella kierroksella todella kovan vastustajan, jonka on toki jo urallaan kertaalleen voittanut.

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori näytti parastaan perjantaina Yhdysvaltain Indian Wellsissä. Ruusuvuori kaatoi suoraan kahdessa erässä kokeneen espanjalaispelaaja Roberto Bautista Agutin 2-0 -erin. Ottelu oli pelaajien välillä toinen keskinäinen kohtaaminen. Aiempi oli US Openista kahden vuoden takaa, jolloin espanjalainen oli suoraan kolmessa erässä parempi 3-0 -erin.

Ruusuvuori mursi ottelussa aika heikosti syöttäneen espanjalaisen syötön kolme kertaa. Avauserässä suomalainen pääsi pikatahtiin murrolla johtoon, mutta ei onnistunut syöttämään erää nimiinsä. Lopulta avauserässä edettiin katkaisupeliin asti, jossa Bautista Agut oli jo 5-3 -johdossa, mutta Ruusuvuori voitti tyylikkäästi neljä pistettä putkeen ja vei koko erän nimiinsä.

Toisessa erässä suomalainen sai jälleen hyvän alun ja karkasi murrolla johtoon. Erän edetessä espanjalaisen väsymys alkoi näkyä ja lopulta Ruusuvuori vei erän kahdella murrolla 6-2 -lukemin.

Luvassa hurja testi

Kolmannella kierroksella Ruusuvuori kohtaa Saksan Alexander Zverevin, joka on tehnyt paluun kentille viime vuotisen loukkaantumisen jälkeen. Zverev pelasi viime viikolla Dubain ATP-500 -turnauksen välierässä, mutta taipui suoraan kahdessa erässä Andrey Rubleville, joka hävisi finaalin Daniil Medvedeville.

Zverev on turnauksessa sijoitettu 12. Saksalainen kaatoi turnauksen ensimmäisessä ottelussa toisella kierroksella Argentiinan Pedro Cachinin suoraan 2-0 -erin murtamalla argentiinalaisen syötön neljästi. Ruusuvuori voitti Cachinin helmikuussa samoin lukemin Espoossa pelatussa Davis Cupissa.

Pelaajat ovat kohdanneet kertaalleen aiemmin ja tämä tapahtui 2021 Miamin Masters -turnauksessa, joka tänä vuonna pelataan Indian Wellsin jälkeen. Tuolloin Ruusuvuori sai ensimmäisessä erässä 6-1 -lukemin päähänsä, mutta voitti kaksi seuraavaa erää selvin lukemin murtamalla Zverevin syötön kuusi kertaa.

Ottelun voittaja saa neljännellä kierroksella vastaansa joko Valko-Venäjän Ilya Ivashkan tai Venäjän Medvedevin. Medvedev on turnauksessa sijoitettu viidenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis