Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Holmenkollenilla historiallinen kisa – Kerttu Niskanen taipui, Norjalaiset kaksoisvoittoon

Kerttu Niskanen Planican MM-kisoissa
AOP

Kerttu Niskanen ja Eveliina Piippo pitivät suomalaislippua ilmassa hiihdon maailmancupissa. Voitto karkasi jälleen kerran Norjaan.

Maastohiihdossa siirryttiin sunnuntaina uuteen aikaan, kun naiset kilpailviat ensimmäisen kerran 50 km kilpailun. Oslon Holmenkollenilla järjestetyn kisan voittoon hiihti Norjan Ragnild Haga ja toiseksi Astrid Slind. Suomen Kerttu Niskanen oli kilpailun paras suomalainen sijoittuessaan kahdeksanneksi.

Ensimmäinen 50 kilometrin kilpailu oli ennakkoon ajatellen katsottu olevan vahvassa kunnossa vapaalla olevan Jessie Digginsin heiniä, mutta kilpailusta muodostui loppuun asti todella mielenkiintoinen. Voitto ratkesi vasta loppukirissä kuuden urheilijan mitatessa nopeuttaan.

Suomalaisista Eveliina Piippo hiihti uransa parhaan maailmancup sijoituksen, kun hän sijoittui historiallisessa kisassa kymmenenneksi. Piippo oli pitkään Niskasen edellä, mutta lopussa tuli noutaja ja Piippo joutui luopumaan vielä paremmista sijoituksista.

Maailman kärkinaisista kisasta puuttuivat muun muassa 30 kilometrin maailmanmestari Ebba Andersson sekä kolmanneksi MM-laduilla sijoittunut Frida Karlsson.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu