Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Katie Taylor palaa kotiyleisön eteen itsevarmuutta uhkuen: “Odotan innolla, että minusta tulee kahden painoluokan kiistaton mestari”

Katie Taylor haastaa Chantelle Cameronin
AOP

Katie Taylor palaa kotiyleisön eteen, kun irlantilaisnyrkkeilijä haastaa ylemmän kevyensarjan kiistattoman mestarin Chantelle Cameronin toukokuun 20. päivä.

Dublinista kotoisin oleva Katie Taylor heitti aiemmin tässä kuussa Chantelle Cameronille haasteen Instagramissa. Taylor kertoi olevansa “iloinen siirtymään ylempään painoluokkaan” haastaakseen Cameronin.

– Ihmiset ovat puhuneet tästä ottelusta jo pitkään, joten olen iloinen, että se tapahtuu, ja odotan innolla, että minusta tulee kahden painoluokan kiistaton mestari, Taylor kommentoi itsevarmana BBC Sportsin mukaan.

Taylorin, joka on kevyensarjan hallitseva kiistaton mestari, oli määrä kohdata Amanda Serrano toukokuun lopussa, mutta puertoricolainen Sorrano vetäytyi ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Taylor puolusti menestyksekkäästi kevyensarjan kiistatonta mestaruutta Sorranoa vastaan viime vuoden toukokuussa New Yorkissa Maddison Square Gardenilla.

– Sen jälkeen kun Sorrano vetäytyi ottelusta, tämä oli luonnollinen valinta seuraavaksi ottelukseni.

– Kaksi voittamatonta ja hallitsevaa kiistatonta maailmanmestaria kohtaa toisensa, ja uskon, että se on ensimmäinen kerta, kun näin on tapahtunut lajin nykyaikana.

Cameronista tuli ylemmän kevyensarjan kiistaton mestari viime vuoden marraskuussa tämän voitettua Jessica McCaskill. 17:ssa ammattilaisottelussaan toistaiseksi voittamaton Cameron on Iso-Britannian ensimmäinen kiistaton naismestari.

– Tuntuu epätodelliselta, että ottelu todella tapahtuu, Cameron sanoi.

– Tiedän, mitä minulla on vastassa ja että olen altavastaaja, mutta nautin siitä. Tuntuu kuin koko ammattilaisurani olisi perustunut tähän otteluun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit