Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Loppuuko oluenjuonti yhdellä maailman tunnetuimmista areenoista? Omistaja ja viranomaiset tukkanuottasilla

NBA koripallo USA
AOP

Madison Square Gardenin omistajat sekä New Yorkin osavaltion viranomaiset ovat keskellä outoa riitaa. Tällä hetkellä uhkana on, että oluen myyminen areenalla päättyy.

Suomalaiselle urheilu yleisöllekin tuttu areena Madison Square Garden on ongelmissa New Yorkin osavaltion viranomaisten kanssa. NHL-joukkue New York Rangersin ja NBA-joukkue New York Knicksin kotiareenana toimiva MSG, on vaarassa menettää alkoholinmyyntilupansa.

Outo tilanne sai alkunsa kun areenan omistava liikemies James Dolan esti hänen kanssaan riidelleiltä osavaltion virkahenkilöiltä pääsyn areenalle kasvojentunnistusohjelman avulla.

Tämä sai tietysti aikaan sen, että New Yorkissa alkoholinmyynnistä vastaava osasto otti tilanteesta nokkiinsa. Nyt virastolla on selvityksen alla, voisiko se viedä Dolanilta oikeudet myydä alkoholia hänen omistamillaan kiinteistöillä. Perumisen syynä selvitetään kasvojentunnistusohjelmaa ja sitä, onko se osavaltion lakien vastainen.

Dolan omistaa useita New Yorkin tunnettuja viihdekiinteistöjä, muun muassa maailmankuulun Beacon-teatterin.

Dolan on viraston suunnitelmissa raivoissaan ja hän on jo ryhtynyt työskentelemään vastaan saadakseen pidettyä lupansa kunnossa.

Suomalaisista urheilijoista Dolanin omistaman areenan käyttäjä on muun muassa jääkiekkoilija Kaapo Kakko.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut