Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Onko Mercedeksen peli jo pelattu? – Red Bull -pomolta tyly tuomio tallin mahdollisuuksista

Helmut Marko ei pidä Mercedeksen mahdollisuuksia hyvinä
AOP

Red Bullin autourheiluneuvoja Helmut Marko on antanut tuomionsa Mercedeksen mahdollisuuksista F1-titteliin jo yhden kilpailun jälkeen.

Mercedeksen kaamea F1-kauden alku on saanut Red Bullin neuvonantajan Helmut Markon antamaan jo tuomionsa Mersun mahdollisuuksista. Niitä ei Markon mukaan ole.

Mercedeksen ongelmat tiedettiin jo kauden avauskilpailuun lähdettäessä. Tallin autojen kilpailukyvyttömyys kuitenkin sai niin Mercedes-kuskit Lewis Hamiltonin ja George Russelin kuin myös tallin fanit hyvin tyytymättömiksi.

Hamilton ja Russel sijoittuivat Bahrainissa sijoille 5 ja 7. Mercedeksen auto oli kilpailussa neljänneksi nopein. Red Bull, Ferrari sekä Aston Marton olivat nopeampia.

– Maailmanmestaruus on Mercedeksen tavoittamattomissa, Marko kommentoi sport.de sivustolle.

– Sen konseptissa ei ole yhtä ongelmaa, vaan useita. Ratkaisu ei tullut myöskään talven aikana.

Marko epäilee, että Mercedes törmää ongelmiin uuden auton konseptin ja F1-sarjan kulukaton kanssa. Mercedeksen tallipäälikkö Toto Wolff on kuitenkin vakuuttanut, etteivät taloudelliset rajoitukset vaikuta kehitykseen.

– Et voi suunnitella kahta tai kolmea autoa, Marko sanoi.

– Jos nyt tulee täysin uusi auto, se on vaikeaa taloudellisten rajoitusten vuoksi. Eikä uusi auto ole kilpailukykyinen heti alusta alkaen, vaan sitä pitää kehittää edelleen.

– Eikä heillä ei ole kolmen päivän testejä ja kilpa-ajokokemusta, Marko kommentoi epäilevänä.

Seuraavan kerran Mercedeksellä on mahdollisuus testata autonsa vauhtia tositoimissa maaliskuun 19. päivä kauden toisessa kilpailussa Saudi-Arabiassa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1