Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC-mestari täynnä itseluottamusta ennen trilogiaa: “En näe yhtäkään keinoa, jolla hän voisi voittaa minut”

Leon Edwards
AOP

Leon Edwards järjesti melkoisen yllätyksen viime elokuussa tyrmäämällä selkeänä ennakkosuosikkina pidetyn Kamaru Usmanin. Edwards uskoo, että raju tappio painaa edelleen nigerialaisen takaraivossa, eikä usko, että lopputulos muuttuu, kun kaksikko astelee jälleen häkkiin viikon päästä.

UFC 286 tarjoaa viikon päästä upean kattauksen, jonka pääotteluna nähdään Leon Edwardsin ja Kamaru Usmanin mestaruusottelu.

Miehet kohtasivat edellisen kerran viime elokuussa, jolloin brittiottelija nappasi välisarjan vyön itselleen tyrmäämällä Usmanin viidennessä erässä.

Edwards on vakuuttunut siitä, että kyseinen tappio painaa edelleen vastustajan mielessä ja lähtee itsevarmuutta uhkuen puolustamaan vyötään.

– Usman on 35 tai 36 vuotias ja astuu kehään ottelijan kanssa, joka tyrmäsi hänet edellisellä kerralla. Katsotaan, miten hyvin hän pystyy reagoimaan. Henkilökohtaisesti en näe yhtäkään keinoa, jolla hän voisi voittaa minut.

Lontoossa käytävä kamppailu on jo kolmas kyseisten herrojen välillä. Elokuun taiston lisäksi Edwards ja Usman kohtasivat vuonna 2015, jolloin nigerialaistähti oli parempi yksimielisen pistetuomion jälkeen.

Viikon päästä edessä on edessä trilogian viimeinen osa ja luvassa on suurella todennäköisyydellä jälleen kerran huikea ottelu.

Lähde: LowKickMMA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit