Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz voitti NBA:ssa, mutta Lauri Markkanen ei ollut kentällä oma itsensä: “Se meni aika naurettavaksi”

Lauri Markkasella huono päivä NBA:ssa
AOP

Lauri Markkanen ei ollut parhaimmillaan kun Utah Jazz kohtasi Charlotte Hornetsin vieraskentällä varhain sunnuntaiaamuna.

Lauri Markkanen on ollut lähes oletuksena joukkueensa yksi parhaista pistemiehistä tällä kaudella NBA:ssa. Sunnuntaina suomalainen ei kuitenkaan yltänyt aivan omalle tasolleen ja mies heitti “vain” 13 pistettä, kun Utah Jazz voitti Charlotte Hornetsin lukemin 119-111.

Kovalla prosentilla heittoja tällä kaudella pussittanut Markkanen ei osunut 22 pelitilanneheitostaan kuin kolme. Mies itse ei ollut huonosta päivästään turhan tolallaan, vaan kuittasi pelin huumorilla.

– Se meni aika naurettavaksi. En voi oikein tehdä muuta kuin nauraa tilanteelle. Ne olivat hyvä heittotilanteita ja heitot myös tuntuivat hyviltä, mutta tämä oli vain yksi sellaisista päivistä. Onnistuimme voittamaan ja se on kaikkein tärkeintä, Markkanen naureskeli pelin jälkeen.

Markkasen sihdin ollessa hukassa, nousi erityisesti nuori takamies, Talen Horton-Tucker hienosti esiin. 22-vuotias Horton-Tucker pussitti 37 pistettä ja antoi 10 koriin johtanutta syöttöä. Levypalloja mies nappasi kahdeksan, jääden kahden levypallon päähän tripla-tuplasta.

– Kun Lauri ei ollut parhaimmillaan, jonkun piti ottaa roolia. Talen oli tämän pelin sielu. Hän on tehnyt kovasti töitä ja se näkyi tänään. Se ei ole pieni asia, olen todella iloinen hänen puolestaan, joukkueen päävalmentaja Will Hardy kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo