Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Valoa tunnelin päässä? Suomalaislupaukselle Nuorten MM-mitali ampumahiihdossa!

ampumahiihto
AOP

Suomalainen 18-vuotias ampumahiihtolupaus Arttu Heikkinen hiihti nuorten MM-pronssille ampumahiihdossa. Aiemmat kisat Heikkisellä olivat menneet pieleen kropan toimimattomuuden vuoksi.

Suomen Arttu Heikkinen sai kaudelleen hienon palkinnon, kun hän sijoittui mitaleille ampumahiihdon nuorten MM-kisoissa alle 19-vuotiaiden sarjassa. Mitali irtosi takaa-ajokisassa. Viime vuonna 2004 vuonna syntynyt suomalainen voitti samassa sarjassa MM-kultaa.

Aiemmat kisat Kazakstanissa ovat menneet lupaukselta mollivoittoisesti. Suurena suosikkina kisoihin lähtenyt Heikkinen on kärsinyt ongelmista viimeisen kuukauden ennen MM-kisojen alkua, mutta nyt kisojen päätöspäivänä suomalainen sai kaivettua kohtuullisen vedon.

Heikkinen on sarjassaan parhaita hiihtäjiä, josta kertoo jo tämän päivänkin statistiikka. Neljästä sakosta huolimatta nuori suomalainen sai väännettyä itsensä mitaleille.

Heikkistä on jo muutamia vuosia pidetty yhtenä suurimmista lupauksista ampumahiihdon puolella, mutta tämän kauden ongelmat ovat hieman hillinneet odotuksia. Nuoren urheilijan tähtäin on vuoden 2026 olympialaisissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu