Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ennätysnainen Mikaela Shiffrin hehkuttaa tulevaa valmentajaansa: “Uskon, että hän voi auttaa minua kehittymään”

Alppihiihto
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Mikaela Shiffrinistä tuli hiljattain kaikkien aikojen menestynein alppihiihtäjä. Nainen kertoo odottavansa innolla yhteistyötä valmentaja Karin Harjon kanssa.

Mikaela Shiffrin sai nimensä historian kirjoihin rikkomalla Ingemar Stenmarkin nimissä olleen ennätyksen. 87 maailmancup-voittoa ottanut Shiffrin kertoo menestyksennälkää edelleen riittävän.

Nainen paljastaa olevansa erittäin kiitollinen Karin Harjolle, jonka kädenjälki on näkynyt huikealla tavalla hänen kehityksessään.

Harjo on työskennelyt aiemmin USA:n kisajoukkueen peräsimessä, mutta jatkossa hän keskittyy Shiffrinin henkilökohtaiseen valmennukseen. Harjo toimi tällä kaudella Kanadan päävalmentajana, mutta aloittaa uudessa pestissään huhtikuussa.

– Odotan erittäin innokkaana mahdollisuutta työskennellä uudestaan Harjon kanssa, Shiffrin hehkuttaa.

– Olen saanut tehdä yhteistyötä hänen kanssaan useamman vuoden ajan naisten joukkueessa. Olen seurannut läheltä hänen loistavaa työetiikkaansa ja yhteistyökykyään muiden valmentajien kanssa.

– Kaikkein merkittävintä hänen työnjäljessään on kuitenkin omistautuminen lajille ja yhteys urheilijoiden kanssa.

– Uskon, että hän voi auttaa minua kehittymään merkittävällä tavalla. Olen varma, että hän tarjoaa minulle tuoreita lähestymistapoja kilpailuihin lähdettäessä.

Shiffrin päätti hiljattain seitsemän vuoden yhteistyönsä Mike Dayn kanssa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu