Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLarenilla käärittiin hihat ja ryhdyttiin parannustoimiin huonon kauden alun seurauksena

Andrea Stella toiveikas McLarenin kauden jatkosta
AOP

McLaren ei jäänyt huonon kauden alun jälkeen tuleen makaamaan vaan ryhtyi toimiin autojen parantamiseksi.

McLarenin kauden avauskisa Bahrainissa sujui huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun Oscar Piastri joutui keskeyttämään sähkövian vuoksi ja Lando Norris ramppasi varikolla harvase kierros täyttämässä paineilmalaitteitaan ilmavuodon takia.

Varikkokierrosten välillä Norrisin vauhti oli kuitenkin lupaavaa, mikä saikin niin kuskin itsensä kuin myös McLarenin tallipäälikön Andrea Stellan toiveikkaiksi. Tilanne ei siis ehkä ole ihan niin huono, mitä avauskilpailun tulokset antavat ymmärtää.

Joitain muutoksia kuitenkin tarvitaan ja Stella kertoikin, että parannuksia on luvassa jo Saudi-Arabian GP:ssä.

– Joitakin pieniä päivityksiä tulee jo Saudi-Arabiaan ja Australiaan, Stella kommentoi.

– On pieniä asioita, joita on tulossa pariin seuraavaan kisaan – ei välttämättä kovin huomattavia, mutta niiden pitäisi lisätä suorituskykyä siellä sun täällä.

– Sitten Bakussa on vuorossa ensimmäiset suuret päivitykset.

Australian GP:n jälkeen F1-sarjassa vietetään kolmen viikon kevättaukoa Kiinan osakilpailun peruuntumisen vuoksi. McLarenilla onkin tässä välissä erityisesti aikaa hioa auto taistelukuntoon ennen Bakun osakilpailua.

Uskon, että jos ajamme hyvin kilpaa (ja) jos pystymme parantamaan autoa muutamalla kymmenyksellä, kuten aiomme tehdä, voimme saada pian nautinnollisia kisoja.

Lähde: GPFans

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1