Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas paljastaa: Tätä ei olisi sallittu Mercedeksellä

Valtteri Bottas
AOP

Valtteri Bottas on kertonut olevansa onnellinen Alfa Romeon F1-tallissa. Tunnelma Alfa Romeolla on Bottaksen mukaan Mercedestä rennompi, mikä on mahdollistanut suomalaisen olla “täysin omana itsensä”.

Vielä Mercedes-vuosina Valtteri Bottas näyttäytyi usein kovin erilaisena kuin nykyään. Nyt Alfa Romeolla ajava suomalainen on silminnähdenkin vapautuneempi ja suomalaisen persoona on päässyt esiin entistä vahvemmin Alfa Romeolle siirtymisen myötä.

– Nyt minusta tuntuu, että voin todella olla oma itseni. Luulen, että yhtiön käytännöt saattavat olla hieman erilaiset eri työpaikoilla, sanotaanko vaikka näin.

Bottas siirtyi Mercedekseltä Alfa Romeon riveihin kauden 2021 lopussa. Mies avasi uuden kauden Bahrainissa vahvalla kisalla ja 8. sijalla.

– Jotkut asiat saattavat olla hieman rajoitetumpia, mutta luulen, että se johtuu ajasta ja myös iän karttumisesta – kaikista niistä taidoista ja oppimisesta, joita F1 on antanut minulle. Lopulta sitä oppii vain joskus olemaan ottamatta asioita liian vakavasti, varsinkaan itseään, Bottas avasi ajatuksiaan.

– Veikkaan, että en olisi saanut kasvattaa mulletia Mercedeksellä, se on vain yksi esimerkki, mies lisäsi.

Bottaksen sopimustilanne ei suomalaista stressaa tai ahdista samalla tavalla kuin Mercedeksellä.

– Ajetaan nämä ensimmäisen kisat alta pois ja katsotaan sitten. Vielä ei ole sen aika ja tilanne on melko vakaa.

Lähde: RacingNews365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1