Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen hurjasteli jälleen NBA:ssa – Jazzin tilanne kuitenkin tukala

Utah Jazzin Lauri Markkanen Miami Heatia vastaan
AOP

Lauri Markkasen pistehurjastelu Miami Heatia vastaan ei riittänyt tuomaan Utahille voittoa.

Miami Heat oli niukasti pistein 115-119 Utah Jazzia parempi varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa.

All Stars-tähti Lauri Markkanen oli hurjassa vireessä tiistain ottelussa. Jazzin edellisessä ottelussa kadoksissa ollut heittosihti oli taas löytynyt ja suomalainen pussitti komeat 38 pistettä. Puoliaikaan mennessä Markkanen oli ehtinyt kerryttää jo 20 pistettä.

Heat on kuitenkin tällä kaudella onnistunut erinomaisesti kääntämään tiukat pelit hyväkseen ja niin kävi myös tällä kertaa.

– Voimme olla vieläkin parempia. Selvästikin he tekivät myös hyviä heittoja, joten kunnia siitä heille, Markkanen kommentoi.

Jazz on pelannut tällä kaudella niin ikää monta ottelua, joissa ratkaisua on haettu aivan viime hetkille saakka. Jazzin epäonneksi nämä ottelut ovat kuitenkin kääntyneet valitettavan usein vastustajalle.

Hienosti kautensa aloittaneen Jazzin suunta on viime viikkoina ollut alaspäin. Joukkue on valahtanut itäisessä konferenssissa sijalle 12. Joukkueen mahdollisuudet kuuden parhaan joukkoon pääsystä ja pudotuspelipaikasta kapenevat kokoajan.

Jazzilla on nyt neljän päivän pelitauko, jonka aikana joukkueella on mahdollisuus korjata rivejään ennen kuin vastaan asettuu sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Boston Celtics.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo