Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Nähdäänkö Hamilton ensi kaudella Ferrarin väreissä? – “Uskon, että hän haluaa ajaa siellä, missä voi voittaa maailmanmestaruuden”

Nähdäänkö Lewis Hamilton ensi kaudella Ferrarilla
AOP

Lewis Hamilton haluaa epätoivoisesti kahdeksannen F1 maailmanmestaruuden. Sen tavoitteleminen saattaa kuitenkin vaatia brittikuskin siirtymistä Mercedekseltä.

Mercedeksen F1-kauden avaus vajaa kaksi viikkoa sitten Bahrainissa ei varsinaisesti sujunut odotusten mukaisesti. Eroa voittaneeseen Max Verstappeniin kertyi yli 50 sekuntia.

Lewis Hamilton ei säästellyt sanojaan penkin alle menneen kisan jälkeen ja brittikuskin katkerat kommentit kirvoittivatkin spekulaatiot seitsenkertaisen maailmanmestarin ja Mercedeksen yhteistyön tulevaisuudesta.

Hamilton sopimus Mercedeksellä on katkolla kauden 2023 päätteeksi ja miestä on jo huhuttu mahdollisesti Ferrarin tiimiin seuraavaksi.

Entinen F1-kuljettaja ja lajiasiantuntija Martin Brundle uskoo, että Hamilton on valmis tekemään mitä tahansa kahdeksannen maailmanmestaruuden eteen.

– Mielestäni on täysin selvää, että kahdeksannen tittelin voittaminen on hänelle nyt kaikki kaikessa. Se, että hänellä on yksi enemmän (maailmamestaruuksia) kuin kenelläkään muulla, on hänelle tärkeää, Brundle kommentoi Sky Sportsin F1 podcastissa.

Ruoho ei välttämättä kuitenkaan ole vihreämpää aidan toisella puolella – Esimerkiksi Ferrarilla on tällä hetkellä omat haasteensa.

– Uskon, että hän haluaa ajaa siellä, missä hän voi saavuttaa sen (maailmanmestaruuden). Esimerkiksi Ferrarilla, olisiko varmaa, että hän voisi saavuttaa sen paremmin siellä? Heillä on tällä hetkellä omat haasteensa.

– Jos saamme tämän toimimaan, se on paras vaihtoehtoni. Mutta jos emme, ehkä minun täytyy katsoa muita vaihtoehtoja, Brundle arveli Hamiltonin pohtivan parhaillaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1