Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläispelaajan toiminta sai tennistähti Iga Swiatekin hermostumaan: “Luulin, että hän ymmärtäisi”

Iga Swiatek kritisoi Anastasia Potapovan toimintaa
AOP

Naisten tenniksen tämän hetken ykköstähden, Puolan Iga Swiatekin mukaan venäläispelaajien ei tulisi voida osoittaa tukeaan maalleen WTA:n turnauksissa Venäjän aloittaman sodan vuoksi.

Iga Swiatekin kannanottoa edelsi venäläispelaaja Anastasia Potapovan toiminta Indian Wells Masters turnauksessa. Potapova oli pukeutunut venäläisen jalkapalloseura Spartak Moskovan pelipaitaan ennen otteluaan Jessica Pegulaa vastaan.

21-vuotiaan Potapovan mukaan hän on ollut seuran fani 13-vuotiaasta saakka, eikä nähnyt toimintaa provosoivana.

– Rehellisesti sanottuna, olen todella yllättynyt, Swiatek hämmästeli.

– Luulin, että pelaaja ymmärtäisi, ettei hänen pitäisi, vaikka hän on joukkueen fani, osoittaa mielipiteitään tällä tavalla tällaisina aikoina.

Venäläis- ja valkovenäläispelaajat ovat saaneet kilpailla WTA:n turnauksissa ilman maatunnuksiaan.

Swiatek ymmärtää, että tilanne on vaikea, mutta peräänkuulutti selkeämpiä ohjeita WTA:n suunnalta. Puolalainen tunnusti, että “pukuhuoneessa oli melkoinen kaaos” sodan alettua, sillä toimintatavat eivät olleet vielä täysin selviä.

– Aluksi ei ollut täysin selvää, miten kaikkeen pitäisi suhtautua, mikä aiheuttaa tällaisia epämiellyttäviä tilanteita. Uskon, että jos johtaminen olisi ollut alusta asti parempaa, olisimme ehkä välttyneet tällaisilta tilanteilta.

– Olen puhunut WTA:n kanssa ja sain selville, että tällaisia tilanteita ei pitäisi enää tapahtua yhtä usein, koska he selittävät muille pelaajille, että nykyään ei voi mainostaa venäläisiä joukkueita. Se rauhoitti minua hieman, Swiatek sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis