Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Aseen kanssa yökerhossa heiluneen NBA-tähden kohtalo selvisi: “Tämä ei ole se kuka olen”

Ja Morant sai kahdeksan ottelun pelikiellon
AOP

NBA on antanut Ja Morantille kahdeksan ottelun pelikiellon.

Memphis Grizzliesin tähtipelaaja, Ja Morant, joutui myrskyn silmään reilu viikko sitten, kun mies heilui ase kädessä Instagramissa julkaisemallaan live-videolla yökerhossa.

Tapaus ei lopulta johtanut rikossyytteeseen, mutta NBA päätti kuitenkin antaa miehelle kahdeksan ottelun pelikiellon, koska hänen käytöksensä oli liigan komissaarin Adam Silverin mukaan “vastuutonta, holtitonta ja mahdollisesti hyvin vaarallista”.

– Sillä on myös vakavia seurauksia, kun otetaan huomioon hänen valtava kannattajakuntansa ja vaikutusvaltansa erityisesti nuorten fanien keskuudessa, jotka ihailevat häntä, Silver kommentoi.

Morant ei saa palkkaa pelikiellonsa ajalta ja menettää ajalta palkkatuloja arviolta noin 630 000 euroa.

Morant kommentoi tapahtunutta Jalen Rosen haastattelussa keskiviikkona.

– Ase ei ollut minun. Se ei ole kuka olen. En hyväksy minkäänlaista väkivaltaa, mutta otan täyden vastuun teoistani. Olen tehnyt pahan virheen.

– Tulevaisuudessa aion näyttää kaikille, kuka Ja todella on ja muuttaa tämän tarinan.

Morant kertoi kohuun johtaneen yön olleen “pakokeino”, mutta haluaa todistaa, ettei tapahtuma määrittele häntä ihmisenä. Mies kertoi olevansa nyt tietoisempi asemastaan NBA:ssa ja siitä, mikä on vaakalaudalla hänen itsensä ja hänen ympärillään olevien kannalta.

Morant saisi pelata seuraavan kerran ensi viikon maanantaina kun Grizzlies kohtaa Dallas Mavericksin. Miehen ei kuitenkaan odoteta vielä maanantaina olevan Grizzliesin vahvuudessa mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo