Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Ilmiömäinen Stephen Curry teki NBA-historiaa – Hallitseva mestari joutui silti pettymään

Stephen Curryn huippupeli ei riittänyt Warriorsille
AOP

Ilmiömäisesti pelannut Stephen Curry ei pystynyt kantamaan joukkuettaan voittoon saakka.

NBA:n hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin paukut eivät riittäneet päihittämään Los Angeles Clippersiä vieraskentällä.

NBA:n supertähti ja kenties koripallohistorian paras heittäjä, Stephen Curry, sivusi kauden parasta pistepottiaan heittämällä 50 pistettä Clippersiä vastaan varhain torstaiaamuna Suomen aikaa. Currysta tuli ottelussa myös ensimmäinen pelaaja NBA:n historiassa, joka on saavuttanut 10,000 pistettä kolmen pisteen heitoilla.

Edes Curryn hurja pistetehtailu ei kuitenkaan riittänyt Warriorsille. Kotijoukkue Clippers voitti pudotuspelien kannalta äärimmäisen tärkeän ottelun pistein 134-126.

– On hienoa pelata ja heittää hyvin. Odotan itseltäni sitä joka ikinen ilta. Sillä ei kuitenkaan ole väliä miltä statistiikat näyttävät pelin jälkeen – on vain todella turhauttavaa, kun et saa ylitettyä esteitä tai löydettyä keinoa voittaa, pettynyt Curry kommentoi ottelun jälkeen.

NBA:n runkosarjan lähestyessä loppuaan, taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy. Erityisesti liigan läntisessä konferenssissa peli pudotuspelipaikkojen suhteen on vielä täysin auki ja Clippers ja Warriors taistelevat molemmat pudotuspelipaikasta kiivaasti. Clippers vahvisti asemaansa neljännen perättäisen voiton myötä sarjataulukon viidentenä kun Warriors puolestaan on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa kuudentena.

Hallitseva mestari saattaa kuitenkin olla vaikeuksissa, sillä joukkueen peli vieraskentällä ei ole tällä kaudella sujunut lainkaan toivotulla tavalla. Joukkue pelaakin parhaillaan viiden ottelun vieraspelikiertuetta, jolla jokainen peli on elintärkeä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized