Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Indian Wellsissä hurjat puolivälierät! – Nämä tähdet neljän parhaan joukkoon

Daniil Medvedev eteni ensimmäistä kertaa neljän joukkoon Indian Wellsissä.
AOP

Vuoden 2023 ensimmäisessä Masters 1000 -turnauksessa Yhdysvaltain Kaliforniassa on kuusi parasta pelaajaa selvillä. Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa selviää kaksi viimeistä välieriin pääsevää pelaajaa. Ensimmäinen välieräpari on jo selvillä ja siinä ottelussa tullaan näkemään melkoista suorien lyöntien juhlaa.

Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa Palm Springsin kaupungissa pelattavassa Indian Wellsissä ja on miesten puolella kuusi parasta pelaajaa selvillä.

Lauantaina toisessa välierässä kohtaavat Venäjän Daniil Medvedev ja Yhdysvaltain Frances Tiafoe. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa selviää toisen välierän pelaajat. Espanjan Carlos Alcaraz kohtaa omassa ottelussaan Kanadan Felix Auger-Aliassimen. Viime vuoden mestari Taylor Fritz saa haasteen loistavassa vireessä olevalta Italian Jannik Sinneriltä.

Keskiviikko-illan otteluissa nähtiin yhteensä neljä erää, kun Tiafoe kaatoi toissa vuonna Indian Wellsissä mestaruutta juhlineen Cameron Norrien 2-0 -erin. Ottelussa Tiafoe mursi Norrien syötön neljä kertaa ja menetti oman syöttönsä kahdesti. Kumpikin erä meni 6-4 -lukemin kovista ja suorista peruslyönneistä nauttivalle Tiafoelle.

Medvedev kohtasi omassa puolivälierässä massakentillä paremmin viihtyvän espanjalaisen Alejandro Davidovich-Fokinan. Ottelussa Medvedev mursi kahdesti espanjalaisen syötön. Murrot tapahtuivat espanjalaisen ottelun ensimmäisessä ja viimeisessä syöttövuorossa. Avauserä meni venäläiselle 6-3 -lukemin ja toinen erä 7-5 -lukemin. Espanjalaisella oli toiseen erään yhteensä kuusi murtopalloa ja kerran jopa 0-40 -johto Medvedevin syötössä.

Venäläisellä on 18 ottelun mittainen voittoputki. Edellinen tappio on Australian avoimista Yhdysvaltain Sebastian Kordaa vastaan kolmannelta kierrokselta. Tästä on aikaa lähes kaksi kuukautta. Urallaan venäläinen on voittanut neljä Masters 1000 -kisaa ja välieräpaikka ensimmäinen Indian Wellsissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis