Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässän ATP-ranking jatkaa nousua? – Huipputurnauksessa tie auki välieriin!

Emil Ruusuvuori Indian Wellsissä.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan Indian Wellsin Masters 1000 -turnaus loppuun. Samaan aikaan pelataan haastajakiertueella iso turnaus Yhdysvaltain Phoenixissa. Phoenixin turnaus on väliturnaus kahden Masters 1000 -kisan välissä, sillä ensi viikolla käynnistyy 96 pelaajaa sisällään pitävä Miamin Masters -turnaus.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa torstaina uuden turnauksen. Turnaus on haastajatason eli Challenger -luokan turnaus Phoenixissa, jossa voittajalle on tarjolla lähes 30 tuhannen dollarin palkintopotti ja 175 pistettä. Normaaleista suurista Challenger -kisoista on vain tarjolla 100 pistettä ja viime viikolla Otto Virtanen voitti uransa toisen Challenger tason turnauksen, josta palkinnoksi tuli 75 pistettä.

Ruusuvuoren turnaus Indian Wellsissä päättyi karvaasti kolmannelle kierrokselle, kun Saksan Alexander Zverev oli kolmieräisessä taistossa parempi. Zverev pisti neljännen kierroksen ottelussa Venäjän Daniil Medvedeville tiukasti hanttiin, mutta taipui kolmieräisessä ottelussa lopulta jo välieriin turnauksessa edenneelle tenniksen supertähdelle.

Phoenixin Challenger-turnauksessa ykköseksi on sijoitettu Italian Matteo Berrettini, joka voitti turnauksen vuonna 2019. Viime vuonna turnauksen voitti Yhdysvaltain kokenut Denis Kudla. Turnauksen sijoitetuista pelaajista kakkoseksi sijoitettu Argentiinan Diego Schwartzman tippui heti avauskierroksella, kun Portugalin Nuno Borges oli suoraan kahdessa erässä vahvempi. Muista sijoitetuista huippuvireessä oleva Tshekin Jiri Lehecka tippui myös avauskierroksella, kun Australian Thanasi Kokkinakis oli suoraan kahdessa erässä vahvempi.

Ruusuvuori on turnauksessa sijoitettuna kahdeksanneksi. Ensimmäinen mahdollinen sijoitettu pelaaja tulee vastaan vasta puolivälierissä, kun kolmanneksi sijoitettu Ranskan Richard Gasquet olisi tuolloin vastassa. Gasquet kaatoi avauskierroksen ottelussaan Yhdysvaltain Emilio Navan 2-0 -erin ja kohtaa toisella kierroksella joko Christopher O’Connellin tai Alexander Kovacevichin.

Ruusuvuoren tie puolivälieriin on suhteellisen kevyt. Torstain ottelussa suomalainen kohtaa Espanjan Roberto Carballes Baenan, joka on voittanut vain yhden ottelun kovilla kentillä tänä vuonna. Miesten ainut keskinäinen on mennyt massalla espanjalaisen nimiin. Toisella kierroksella voittajaa vastaan tulee Quentin Halys.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis