Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Yhdysvaltain golfliiton esittämä uudistus sai tylyn vastaanoton: “Pahinta mitä golfille voi tehdä”

Golfliiton ehdottama uudistus kirvoitti kritiikkiä
Pexels

Golftähti Justin Thomas on lytännyt ammattilais- ja eliitti tason amatööri-turnauksiin ehdotetun uudistuksen.

Yhdysvaltain PGA-mestari, Justin Thomas, on kritisoinut voimakkaasti R&A:n ja Yhdysvaltain golfliiton suunnitelmia rajoittaa golfpallojen lentomahdollisuuksia tulevissa huipputurnauksissa.

Yhdysvaltain golfliitto on ehdottanut, että pro-tason- ja eliitti amatööritason -turnauksissa käytettäisiin jatkossa erityisiä “turnauspalloja”, jotka on suunniteltu siten, että ne eivät lennä yhtä pitkälle kuin nykyisin käytössä olevat normaalit pallot.

– Yritätte ratkaista ongelman, jota ei ole olemassa. Minusta se on vain niin huono asia golfin kannalta, Thomas tylytti BBC Sportin mukaan.

R&A:n sekä Yhdysvaltain golfliitot ovat suunnitelleet uusien turnauspallojen tulevan käyttöön vuonna 2026 Major-turnauksissa Openissa sekä US Openissa.

– Minusta on hienoa, että jokainen amatöörigolffari voi pelata täysin samoilla välineillä kuin mekin. Se on siistiä.

– Me harjoittelemme, jotta voimme lyödä palloa pidemmälle ja nopeammin, ja jos siihen pystyy, niin hyvä niin. Joten kyllä, kuten huomaatte, olen selvästi sitä vastaan, Thomas totesi.

Myös entinen US Openin voittaja Bryson DeChambeau on muutosta vastaan.

– Se on mielestäni pahinta, mitä golfille voi tehdä, mies kommentoi LIV Golf-sivustolle.

Uudistusta ehdottaneet liitot ovat antaneet golfmaailmalle kuusi kuukautta aikaa antaa palautetta ehdotuksesta. Selvää on jo tässä vaiheessa, että vastustajia ehdotukselle löytyy paljon. Osa golfmaailman huipuista on kuitenkin innoissaan uudistuksesta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf