Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Charles Leclerc paljasti totuuden Ferrarin tilanteesta

Charles Leclerc
AOP

Charles Leclerc on laittanut stopin Ferrarin ympärillä pyörivälle huhumyllylle. Mitään kriisiä ei miehen mukaan tallissa ole.

Ferrari oli F1-kauden avauskilpailussa Bahrainissa vaikeuksissa – Carlos Saintz ajoi neljänneksi ja Charles Leclerc joutui keskeyttämään kilpailun. Vielä aika-ajoissa Ferrarin vauhti näytti lupaavalta, mutta sunnuntain kilpailussa tallista ei ollut vastusta Red Bullille.

Mediassa huhuttiinkin, että Leclerc olisi ottanut ohjat omiin käsiinsä huonon avauskisan jälkeen ja marssinut suoraan Ferrarin presidentin, John Elkannin, puheille, saadakseen varmuuden tiimin tulevasta suunnasta.

Mies itse kumosi kuitenkin väitteen suoraan.

– Tämä ei pidä paikkaansa, monacolainen totesi suoraan.

– Tiimin ympärillä on ollut paljon huhuja, joista ensinnäkin 90 prosenttia on täysin perusteettomia.

– En tiedä, mistä ne ovat peräisin. Ja rehellisesti sanottuna en halua käyttää energiaa yrittäessäni selvittää, mistä ne tulevat, Leclerc kommentoi Sky Sportsin mukaan.

Ferrarilla riittää muuta pohdittavaa tällä hetkellä kuin huhujen spekulointi. Red Bull oli Bahrainissa pelottavan vakuuttava ja selvää on, että Ferrarilla on tehtävä muutoksia, jotta talli pystyy haastamaan viime vuoden mestaria.

– Meidän on vain oltava tilanteen päällä ja keskityttävä itseemme.

– Kaikki ovat täysin tilanteen päällä ja täysin positiivisia, mikä on hienoa. Meidän kaikkien on ponnisteltava samaan suuntaan ja kuten sanoin, tämä on minulle kaikkein tärkeintä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1