Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

George Russell paljasti – Mercedeksellä luvassa “isoja muutoksia”

George Russell ennen Saudi-Arabian GP:tä
AOP

George Russell paljasti, että Mercedes-kuskit hyppäävät “uudenlaiseen autoon” Saudi-Arabiassa.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Saudi-Arabian GP:n merkeissä. Mercedeksen kulkua on spekuloitu viikonlopun alla paljon ja nyt tallin toiselta kuskilta, George Russellilta, saatiin tietoa tulevan viikonlopun muutoksista.

– Suunnitelma on ehdottomasti olemassa. On selvää, missä menimme talven aikana pieleen, Russel paljasti Sky Sportsille.

F1-kauden avauskisa meni Mercedeksellä penkin alle, kun Lewis Hamilton oli kilpailussa viides ja Russell seitsemäs. Yli 50 sekuntia voittaja Max Vertappenille jäänyt Hamilton on puhunut suunsa puhtaaksi tallin ongelmista, jotka seitsenkertaisen maailmamestarin mukaan oli tiedossa jo ennen kauden alkua. Myös Russell myönsi, ettei brittikuskin esittämiä huolia kuunneltu riittävästi.

– Olimme tietoisia konseptista, Lewis ja minä. Uskoimme, että tämä oli oikea suunta

– Mutta me tiiminä olemme selvästi missanneet jotain, mitä tapahtui talven aikana, ja teemme nyt kovasti töitä sen korjaamiseksi, Russell myönsi.

Mercedeksellä seistään kuitenkin yhtenäisenä ja työtä tehdään jatkuvasti, jotta jo Saudi-Arabiaan saadaan mukaan kilpailukykyinen auto.

– Se on tietysti vaikea paikka jokaiselle tiimin jäsenelle. Tämä suorituskyvyn puute ei todellakaan johdu kenenkään yrittämisen puutteesta.

– Mutta joitakin isoja päätöksiä on tehty, ja hyppäämme hieman erilaiseen autoon, Russell kertoi.

Lähde: GP Fans

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1