Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Asevelvollisuuttaan suorittaville urheilijoille helpotusta armeija-aikaan

Puolustusvoimat
AOP

Puolustusvoimat tiedotti aiemmin tällä viikolla, että urheilukoulutukseen valituille asevelvollisille annetaan lisää mahdollisuuksia palveluksen aloittamiseen.

Puolustusministeriö on antanut asetukset, joiden mukaan Puolustusvoimien urheilukoulutukseen valitut asevelvolliset voivat aloittaa varusmiespalveluksensa erityisten palveluksen aloittamispäivien (huhtikuussa ja lokakuussa) lisäksi myös yleisinä palveluksen aloittamispäivinä tammikuussa ja heinäkuussa.

– Lisäämällä yleiset aloituspäivämäärät koskemaan myös urheilukoulutukseen valittuja, voidaan saada varusmiespalvelukseen myös sellaiset ammattilaisurheilijat, joiden kilpailukausi on kesken vielä huhtikuisena aloittamisajankohtana, puolustusministeri Mikko Savola toteaa.

Tarkoituksena on, että urheilijat hakevat jatkossakin urheilukoulutukseen ensisijaisesti nykyisen käytännön mukaisesti huhti- tai lokakuun saapumiseriin. Uusi käytäntö koskisi vain niitä urheilijoita, joilla on esimerkiksi ammattiin valmistumisen, opiskelun, taloudellisten asioiden järjestämisen tai muun erityisen henkilökohtaisen syyn vuoksi este aloittaa palvelus huhti- tai lokakuussa.

Muutoksella mahdollistettaisiin ammatikseen urheilevien palveluksen aloittaminen kilpailukauden jälkeen ja se koskisi vain rajattua määrää palveluksen aloittavista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut