Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Elena Rybakina dominoi maailmanlistan ykköstä – Saa mahdollisuuden Australian avointen finaalin revanssiin

Elena Rybakina
AOP

Naisten Indian Wells WTA-turnauksen finaalipari on selvillä. Kazakhstanin Elena Rybakina selvitti tiensä finaalin voittamalla turnauksen ykkössijoitetun Iga Swiatekin.

Naisten tennismaailman tämänhetkinen ykköstähti, Iga Swiatek, kohtasi Elena Rybakinan Indian Wells Masters-turnauksessa varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa.

Hallitseva Wimbledonin mestari Rybakina dominoi ottelua heti alusta alkaen ja päihitti Swiatekin suoraan kahdessa erässä pelein 2-6, 2-6. Samalla päättyi Indian Wellsin puolustavan mestarin Swiatekin matka turnauksessa.

– Iga on kova, todella kova vastustaja, mutta kun pelaan näin hyvin ja kaikki menee nappiin – koska tänään joinakin hetkinä pelasin mielestäni korkeimmalla tasollani – ne ovat hetkiä, jolloin tunnen, että voin voittaa kenet tahansa, jos pelaan aina näin.

– Mutta se on se tavoite – Et koskaan tunne oloasi mahtavaksi ja täydelliseksi joka ottelussa. Tämänpäiväinen oli vain todella hyvä minulta.

Rybakina kohtaa valkovenäläisen Aryna Sabalenkan turnauksen finaalissa. Sabalenka päihitti omassa välierässään Kreikan Maria Sakkarin kahdessa erässä pelein 2-6, 3-6.

Finaalissa nähdään uusinta Australian Openin finaalista, jossa Rybakina ja Sabalenka viimeksi kohtasivat. Tuolloin Sabalenka oli kolmessa erässä pelein 4-6, 6-3, 6-4 parempi.

– Luulen, että avain on vain pelata paremmin näillä tärkeillä hetkillä ja pitää syöttöni, koska muutaman kerran se johtui vain yhdestä murrosta, Rybakina sanoi.

– Siitä ei tule helppo ottelu, ja näillä ratkaisuhetkillä minun on vain pelattava paremmin.

Lähde: WTA Tennis

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis