Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorelle karmaiseva tappio – Kausi jatkuu Miamissa

Emil Ruusuvuori Qatar Open
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan tällä viikolla loppuun vuoden ensimmäinen Masters 1000 -tason turnaus miesten puolella, kun Indian Wells saadaan pakettiin. Ensi viikolla Miamissa käynnistyy vuoden toinen Masters 1000 -tason turnaus. Tällä viikolla Indian Wellsissä ensimmäisellä viikolla tippuneet tähdet ovat pitkälti mukana Phoenixissa pelattavassa Challenger 175 -tason turnauksessa.

Indian Wellsin kolmannella kierroksella katkerasti Saksan Alexander Zvereville kolmieräisen ottelun hävinnyt Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla Phoenixissa. Phoenixissa on käynnissä kovatasoinen haastajakiertueen turnaus, jossa voittajalle on luvassa lähes 100 tuhannen dollarin palkintopotti ja 175 ATP-pistettä.

Ruusuvuoren matka Phoenixin turnauksessa päättyi toiselle kierrokselle Ranskan Quentin Halysia vastaan. Halys nousi erätappion takaa 2-1 -voittoon viemällä toisen erän 6-3 -lukemin nimiinsä ja päätöserän 6-4 -lukemin.

Ruusuvuorella oli ottelussa rutkasti murtopalloja, mutta onnistui murtamaan 13 kaksoisvirhettä syöttäneen ranskalaisen syötön vain kahdesti. Ruusuvuori antoi itse neljä murtopalloa ottelussa ja menetti syöttönsä kolmesti.

Avauskierroksella Ruusuvuori otti uransa ensimmäisen voiton Espanjan Roberto Carballes Baenasta selvin 2-0 -erin. Avauserä meni Ruusuvuorelle 6-3 -lukemin ja toinen erä suoraan 6-0 -lukemin.

Pääsy toiselle kierrokselle tietää suomalaiselle 15 ATP-pistettä ja 3560 dollarin tienistejä. Pääsy puolivälierään olisi tuonut lähes tuplat rahasummaan lisää ja 32 ATP-pistettä.

Ranskalainen Halys kohtaa puolivälierässä Yhdysvaltain kovasyöttöisen Alexander Kovacevicin, joka kaatoi turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Ranskan Richard Gasquetin kolmieräisessä väännössä. Kovacevic tippui Indian Wellsin avauskierroksella maanmiehensä Marcos Gironin käsittelyssä suoraan kahdessa erässä ja selvitti Phoenixin turnaukseen tiensä karsintojen kautta.

Yhdysvaltalainen kaatoi avauskierroksen ottelussa Australian Christopher O’Connellin 2-1 -erin syöttäen 14 ässää. Ranskalaista vastaan Kovacevic syötti yhteensä yhdeksän ässää ja sai ykkössyötön ruutuun 52 prosentin varmuudella.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis