Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Esapekka Lappi pääsee loistoasetelmista Meksikon MM-rallin kolmanteen päivään

Meksikon MM-ralli
Pexels

Meksikon MM-rallin kolmanteen päivään lähdetään suomalaisjohdossa.

Hyundain suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi ajoi perjantaina tasaisen hyvin ja kasvatti päivän kahdella viimeisellä pätkällä eron toisena olevaan Sebastien Ogieriin. Miesten välinen ero on nyt 5,3 sekuntia.

– Tämä on ollut luultavasti yksi urani parhaista päivistä. Toivoin pystyväni taistelemaan kärkisijoista, mutta johtopaikka ja se, että taistelimme koko ajan “Sebia” vastaan, ei käynyt mielessänikään. Olin luottavainen sen suhteen, että olisimme kilpailukykyisiä, mutta en ajatellut asiaa sen enempää, Lappi kommentoi tiiminsä tiedotteessa perjantain ajopäivästä.

– Auto on hyvä. Teimme paljon töitä Monte Carlossa ja Ruotsissa, sekä niiden kilpailujen välissä. Nyt voimme lopettaa oikeiden säätöjen etsimisen, koska luulen, että olemme löytäneet sellaiset säädöt joista tykkään. Nyt voin siis keskittyä vain ajamiseen. Tämä oli positiivinen startti, Lappi kertoi tyytyväisenä.

Elfyn Evans ajaa parhaillaan kolmantena noin 30 sekuntia Lapin takana. Thierry Neuville on neljäntenä ja Kalle Rovanperä noin minuutin kärjen takana viidentenä.

– Tehtiin se, mitä pystyttiin. Tappiota olisi voinut tulla helposti enemmänkin – jopa 30 sekuntia yhdellä pätkällä, joten olen ihan tyytyväinen, Rovanperä summasi päivästään.

Hallitseva maailmanmestari uskoo, että vaikeuksista huolimatta ainakin neljäntenä oleva Neuville olisi tavoitettavissa.

Meksikon MM-ralli jatkuu Suomen aikaa launtaina kello 16.13. Toisen pidemmän ajopäivän ohjelmassa on yhdeksän erikoiskoetta yhteispituudeltaan reilut 126 kilometriä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli