Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Miesten Korisliigan Korikobrat vaihtoi takamiehiä päikseen ranskalaisseuran kanssa: “Mä olin niinku klapil päähän lyäty”

David Nichols takamies Korikobrat
AOP

Miesten koripallon Korisliigassa pelaava Korikobrat uudisti ulkomaalaiskokoonpanoaan. Lapualaisjoukkue vaihtoi Ranskan LNB Pro B -joukkueen kanssa yhdysvaltalaistakamiehiä päikseen.

Yhdysvaltalainen takamies David Nichols pelaa loppukauden miesten koripallon Korisliigassa Korikobrien paidassa. David on 26-vuotias ja 183 senttiä pitkä ja painaa 84 kiloa. Hän siirtyy Lapualle Ranskan LNB Pro B:stä Aix Mauriennen joukkueesta. Kuluneella kaudella 20 ottelussa David tehtaili tilastot 17 pistettä, 1,9 levypalloa, 3,8 syöttöä ja 1,4 riistoa ottelua kohden.

Viimeisen yliopistovuotensa David pelasi kovatasoisessa, kyseisenä vuonna NCAA:ssa 16. sijoitetussa Florida State Universityssä tilastoin 6,4 pistettä, 1,7 levypalloa, 1,7 syöttöä keskimäärin 18 minuutin peliajalla. Kolme ensimmäistä yliopistovuottaan David pelasi University at Albanyssa, jossa parhaalla kaudellaan pussitti tilastot 17,9 pistettä, 3,5 levypalloa, 3,2 syöttöä per ottelu.

Ensimmäisen ammattilaisvuoden David pelasi Kyproksella Omonia Nicosian joukkueessa numeroin 23,8 pistettä, 5,2 levypalloa, 4,9 syöttöä, 1,9 riistoa ottelua kohden. Kaudelle 2020-21 tie vei Sloveniaan ja KK Rogaškan joukkueeseen, jossa David viimeisteli numerot 19,4 pistettä, 4,4 levypalloa, 6,5 syöttöä, 1,3 riistoa.

Kauden 21-22 David pelasi Belgian Belfius Mons-Hainautissa, jossa syntyi tilastot 12,8 pistettä, 2,2 levypalloa, 2,4 syöttöä ja 1,0 riistoa. Joukkue pelasi lisäksi FIBA Europe cupissa kuusi ottelua, joissa syntyi 25 minuutin peliajalla tilastot 11,7 pistettä, 2,3 levypalloa, 3,5 syöttöä ja 1,0 riistoa.

Toinen takamies tulee paluupostissa

Korikobrien manageri Markku Turja kertoo seuran tiedotteessa pelaajavaihtokaupan yksityiskohdista.

– Tässä on jo pitkään mietitty, että meidän täytyy joukkueeseen joitain muutoksia tehdä. Tässä tapauksessa asiat etenivät erittäin nopeasti, kun Ranskasta ilmoitettiin halukkuus ostaa takamies KJ Jackson nimenomaan LNB Pro B:hen ja Aix Mauriennen joukkueeseen.

– No siitä sitten neuvottelut etenivät ja yht’äkkiä tilanne olikin sellainen, että meillä oli sopimus Davidin kanssa, joka sai lähtöpassit kyseenomaisesta joukkueesta ja KJ matkasi Ranskaan päin.

Turjaa ripeät liikkeet huvittivat.

– Kyllähän siinä tuli mieleen Tuntemattomasta sotilaasta tutut sanat, että “Mä olin niinku klapil päähän lyäty, että mitä tässä nyt oikein tapahtuu”. Onhan tuollaiset sopimukset mukavia, että saa rahatukun ja samalla pelaajan, jonka taustoilla ei ensimmäisenä olla tulossa Lapualle.

Jackson ehti pelata Korikobrissa 22 ottelua, joissa hän suoriutui 16,7 pisteen, 4,0 levypallon ja 5,9 syötön keskiarvolla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo