Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Kouvot hankki takamiesosaamista I divisioona A:sta – Kokemusta jo neljältä aiemmalta kaudelta

Joona Airenne takamies Kouvot
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Kouvolan Kouvot on sopinut loppukauden kestävän sopimuksen takamies Joona Airenteen kanssa. Ura Basketin 24-vuotias kasvatti tulee Kristika Turun I divisioona A -joukkueesta.

24-vuotias, 200-senttinen ja 98-kiloinen takamies Joona Airenne on tilastoinut kuluneella kaudella miesten koripallon I divisioona A:ssa Kristika Turun riveissä 16,4 pistettä, 6,9 levypalloa sekä 1,4 syöttöä. Joonalla on kokemusta myös Korisliigasta neljän kauden ajalta, Bisonsin ja Ura Basketin riveissä. Päävalmentaja Jyri Lehtoselle Joona on tullut tutuksi U18- ja U20-maajoukkueissa Jyrin ollessa joukkueiden valmentajana.

Airenne on innoissaan paluustaan Korisliigaan.

– Tosi hieno homma, että sain mahdollisuuden tulla osaksi Kouvojen organisaatiota! Ollut aina positiivinen kuva Kouvoista ja oli ilo huomata, miten hyvin asiat hoidettiin näinkin lyhyellä aikavälillä. Innoissani odotan, että pääsen pukemaan Kouvojen peliasun päälle!

Kouvojen päävalmentaja Lehtonen odottaa paljon uudelta pelaajaltaan.

– Heti ensimmäisestä puhelusta huomasi Joonan halun pelata Korisliigassa. Nuori, urheilullinen pelaaja, joka pystyy kehittymään vielä hurjasti. Meidän tilanteeseemme Joona on sopiva optio, koska hän pystyy pelaamaan systeemissämme isoimman takamiehen paikkaa. Kiitokset Kristikalle myönteisestä suhtautumisesta tähän seurasiirtoon. Respect.

Kouvojen taustayhtiön Kouvot Basket Oy:n hallituksen Mikko Sydänmaanlakka jakaa Lehtosen innostuksen.

– Vaikeaan loukkaantumistilanteeseemme etsittiin ratkaisuja siirtoajan lopun kynnyksellä. Turusta löydettiin Airenne, joka oli heti valmis ottamaan haasteen vastaan. Joona on pelannut aiemmin Korisliigaa Uran riveissä, mutta uskomme, että kaikkea hänen potentiaaliaan ei olla vielä nähty. Toivottavasti valmennuksemme saa lyhyestä valmistautumisesta huolimatta Joonan liitoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo