Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Roostersissa kävivät ovet – Kolme miestä liikkeellä

Helsinki Roosters Vaahteraliiga amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon miesten Vaahteraliigassa pelaava Helsinki Roosters tiedotti puolustuslinjan pelaajien Nolan Bernatin ja William Sewellin vetäytymisestä joukkueen kokoonpanosta. Uutena miehenä helsinkiläiset julkaisivat kanadalaisen laitahyökkääjän Pearce Dumayn sopimuksen.

27-vuotias laitahyökkääjä Pearce Dumay pelasi kaudet 2017-2022 Montrealissa sijaitsevan McGill Universityn joukkueessa. Laitahyökkääjänä ja potkujen palauttajana operoinut Dumay keräsi 27 pelaamassaan ottelussa 71 koppia ja keräsi niillä 908 jaardia sekä neljä touchdownia.

Amerikkalaisen jalkapallon miesten Vaahteraliigassa pelaava Helsinki Roosters julkaisi aiemmin niin ikään McGill Universityssä pelinrakentajana pelanneen Dimitri Sinodinosin sopimuksen. Kanadalaiskaksikko on pelannut yhdessä pitkään ja kesän Vaahteraliiga-kentillä on odotettavissa kanadalaista pallorallia.

Roosters-päävalmentaja Juha Hakala kommentoi uutta hyökkäyksen asettaan innolla.

– Alue, jota halusimme parantaa joukkueessa harjoituskaudella, oli nopeus. Olemme yrittäneet löytää pelaajia, jotka voivat tarjota räjähtäviä pelejä pelin kaikissa vaiheissa. Dumay on huippunopea pelaaja ja se vahvistaa välittömästi erikoisjoukkueitamme. Hyökkäyksessä lisäämme kokoonpanoon aseen, jota voidaan käyttää monin eri tavoin tulevalla kaudella.

Roosters-kokoonpanosta vetäytyneistä pelaajista viimekautinen allstars-puolustaja Nolan Bernat jatkaa uraansa USA:n Indoor Football Leaguen Gillette Mustangsissa ja joukkueen talviharjoittelussa mukana ollut puolustuksen linjamies William Sewell on päättänyt lopettaa peliuransa ja palaa perheensä luokse Norjaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut