Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan Steelers teki historiallisen valmentajapalkkauksen

amerikkalainen jalkapallo
Pixabay

Miesten amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan hallitseva mestarijoukkue Kuopio Steelers on julkaissut uudeksi valmentajakseen 17-vuotiaan Juho Juveniuksen, joka on mahdollisesti liigan nuorin virallisesti henkilöstöön laskettu valmentaja.

Vuoden 2005 elokuussa syntynyt Juho Juvenius on nimitetty miesten amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaavan Kuopio Steelersin erikoisjoukkueiden koordinaattoriksi ja videovalmentajaksi.

Nuori mies aloitti lajin parissa syksyllä 2017 ja on pelannut Steelersin juniorijoukkueissa kolmen kauden ajan. Pelipaikkoina hänellä ovat olleet hyökkäyksen ja puolustuksen linjat sekä välillä pelinrakentajan, laitahyökkääjän ja tukimiehen roolit.

Ensimmäiset askeleensa valmennustehtävissä Juvenius otti kaudella 2019, jolloin hän toimi apuvalmentajana U13-joukkueen mukana. Laajemman kiinnityksen valmentajan pestiin hän otti kaudella 2019, jolloin Juvenius toimi Steelersin ja Jyväskylä Jaguarsin U13- ja U15-yhteisjoukkueiden apuvalmentajana. Kaudella 2022 Juvenius nousi Steelersin naisten joukkueen päävalmentajaksi.

Juvenius ottaa uuden haasteen innolla vastaan.

– Uskon auttavani joukkuetta valmentajana sillä, että tuon mukaan nuorekasta näkökulmaa ja tiettyä uutta pelisilmää valmennukseen ja koko joukkueympäristöön. Joukkue on tietyssä suhteessa nuorentunut, uusien junioripelaajien tullessa sisään ja on hienoa, että minulle annettiin myös mahdollisuus tällaiseen näytön paikkaan.

Mahdollisesti Vaahteraliigan kaikkien aikojen nuorin valmentaja rohkaisee nuoria tulemaan rohkeasti mukaan seurojen toimintaan tuorein ajatuksin.

– Nuoria valmentajia tarvitaan, ja haluan toimia jenkkifutismaailmassa tässä ikään kuin suunnan näyttäjänä muille tulevaisuuden valmentajille – kun uskoo omaan tekemiseensä tarpeeksi, pystyy saavuttamaan hyviäkin asioita. Koko lajiyhteisö tarvitsee myös nuoria ihan jokaiseen tehtävään, joten haluan tällä myös rohkaista nuoria tulemalla mukaan erinäisiin seuratehtäviin!

Juvenius toimii tulevalla kaudella liigavalmentajan roolinsa ohella naisten joukkueen psyykkisenä valmentajana, seuran tiedottajana ja erotuomarina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut