Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Huimalle voittoputkelle jatkoa! – Tässä on Indian Wellsin finalistit!

Daniil Medvedev kohtaa Carlos Alcarazin Indian Wellsin finaalissa.
AOP

Miesten ATP-kiertueen ensimmäisen Masters 1000 -tason turnauksen loppuottelupari on selvillä. Loppuotteluun tiensä selvitti US Openin mestarit vuosilta 2021 ja 2022 eli Espanjan Carlos Alcaraz sekä Venäjän Daniil Medvedev. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavasta loppuottelusta voidaan odottaa todella hienoa taistelua.

Kaksi entistä maailmanlistan eli ATP-rankingin ykköstä kohtaavat Indian Wellsin loppuottelussa. Loppuotteluun edenneet Espanjan Carlos Alcaraz ja Venäjän Daniil Medvedev ovat kumpikin kertaalleen urallaan voittaneet Grand Slam -turnauksen. Medvedev voitti US Openin vuonna 2021 ja Alcaraz viime syksynä.

Medvedev venytti voittoputkensa jo 19 otteluun kaatamalla omassa välierässään Yhdysvaltain Frances Tiafoen suoraan kahdessa erässä. Medvedev mursi ottelussa kolmesti yhdysvaltalaisen syötön. Ensimmäinen murto tapahtui avauserässä 11. pelissä, kun Medvedev eteni 6-5 -johtoon ja tuli syöttämään erää itselleen. Toisessa erässä Medvedev mursi kahdesti Tiafoen syötön, mutta ei onnistunut kahdella yrittämällä syöttämään erää kotiinsa, vaan ratkaisu haettiin katkaisupelistä.

Myöhemmässä välierässä Espanjan Alcaraz oli niin ikään kahdessa erässä parempi, kun nuori supertähti kaatoi Italian Jannik Sinnerin 7-6, 6-3. Alcaraz mursi ottelussa kahdesti Sinnerin syötön ja Sinner mursi kertaalleen espanjalaisen syötön. Ottelun avauserässä katkaisupeli meni Alcarazille lopulta 7-4 -lukemin.

Medvedev ja Alcaraz ovat kohdanneet toisensa kertaalleen aiemmin. Tämä tapahtui vuonna 2021 Wimbledonissa ja tuolloin Medvedev oli nousua tekevää espanjalaista suoraan kolmessa erässä parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis