Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen johdatti joukkueensa isoon voittoon – Utah Jazzin pudotuspelitoiveet pysyvät hengissä

Lauri Markkanen hyvässä vireessä Boston Celticsiä vastaan
AOP

Lauri Markkanen johdatti Utah Jazzin tärkeään viime hetken voittoon. Jazzin kotikentällä kaatui itäisen konferenssin yksi kärkijoukkueista, Boston Celtics.

Viime vuoden NBA-finalisti Boston Celtics on viettänyt koko kauden itäisen konferenssin kärjen tuntumassa. Utah Jazz kuitenkin pudotti Celticsin nyt kolmannelle sijalle, voitettuaan joukkueen täpärästi yhden pisteen turvin.

Jazz kapusi itsensä 19-pisteen takamatkalta lopulta 118-117 voittoon. Tulokaskauttaan pelaava Walker Kessler blokkasi ottelun viime hetkellä ratkaisevan Celticsin yrityksen varmistaen Jazzille täpärän voiton.

– Ajattelin, että hän yrittäisi feikata heiton ja pysyttelin alhaalla. Yritin vain ajoittaa blokin hyvin ja sain käteni siihen väliin, Kessler kommentoi ratkaisevasta tilanteesta.

Lauri Markkanen oli ottelussa jälleen isossa roolissa pussittaen 28 pistettä sekä napaten 10 levypalloa.

– Haluamme päästä pudotuspeleihin. Pudotuspelien intensiteetti vain auttaisi tätä nuorta joukkuetta kasvamaan, Markkanen kommentoi Jazzin tilanteesta.

Jazzin taistelu pudotuspelipaikasta on vielä elossa. Helppo urakka joukkueella ei kuitenkaan ole, sillä Jazzin otteluohjelma loppukaudelle on äärimmäisen haastava. Joukkueella on runkosarjassa jäljellä 12 ottelua, joissa vastustajien voittoprosentti on keskiarvolta .556.

– Toivo on hyvä motivaattori, Jazz valmentaja Will Hardy muistutti.

– Tällä hetkellä kukaan ei oikeastaan ole vielä täysin ulkona pelistä läntisessä konferenssissa.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo