Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan VaLePa palkkasi nuoren lupauksen keskipelaajaosastolleen

VaLePa lentopallo Mestaruussarja
AOP

Mikko Karjarinnan loukattua akillesjänteensä tuli miesten lentopallon Mestaruusliigassa pelaavassa VaLePassa tarve keskipelaajalle. Apu löytyi läheltä. Ylöjärven Ryhdin kasvatti Matti Köykkä pukee pukkipaidan ylleen pudotuspelien alkaessa.

Miesten lentopallon Mestaruusliigan siirtoaika päättyi tammikuun lopussa, mutta liigalainalla on alemmasta sarjasta mahdollista siirtyä liigajoukkueeseen runkosarjan loppuun asti.

Keskitorjuja Matti Köykkä on tämän kauden pelannut Kuortaneen valmennuskeskuksen Murikat-joukkueessa 1-sarjaa, Murikoiden pelit päättyivät pudotuspelien puolivälierissä, joten hänellä oli mahdollisuus siirtyä VaLePaan. Pukkipaidasta hänellä on kokemusta kuuden vuoden takaa, kun Matti pelasi kauden VaLePan junioreissa. Keväällä hän palloilee liigapelien lisäksi Rantaperkiön Iskun A- ja B-junioreissa.

Keskitorjuja Mikko Karjarinnan loukkaantumisen jälkeen VaLePa kartoitti mahdollisia keskipelaajia 1-sarjasta. Tavoitteena oli löytää pelaaja, jolla on kova halu kehittyä pelaajana. Köykän kohdalla palaset loksahtivat helposti paikalleen.

– Todella mahtava tilaisuus ja kokemus päästä näkemään Liigan kärkijoukkueen tekemistä ja päästä itsekin osallistumaan toimintaan, Köykkä riemuitsee.

Köykkä siirtyi Kuortaneelta asumaan Sastamalaan ja käy Vammalan lukiota.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo