Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Mari Eder pudotti pommin: “Aika sanoa hyvästit”

Mari Eder lopettaa uransa
AOP

Mari Eder kertoi sunnuntaina Instagramissaan lopettavansa uransa.

Suomen ampumahiihdon kärkinimi, Mari Eder, pudotti Instagramissa sunnuntaina uutispommin – nainen lopettaa uransa.

– On aika sanoa hyvästit, Eder kirjoitti Instagramissa sunnuntaina.

– Kiitän kaikkia, jotka ovat kannustaneet matkan varrella, teitä on todella paljon.

Täysin puskista Ederin päätös ei tullut, sillä nainen harkitsi lopettamista jo vuosi sitten. Tuolloin nainen päätti kuitenkin jatkaa vielä yhden kauden.

– Vaikka kauden lopusta tuli terveysongelmien sävyttämä, olen iloinen että viime keväänä valitsin tämän tien vielä kerran, ja toteutin sen omalla tavallani. Intohimon ja kovan työn tuloksena palasin vielä kerran elämäni huippukuntoon ja mukaan kärkikamppailuihin.

35-vuotias Eder on voittanut urallaan maailmancupin kahdesti ja ollut podiumilla kolmesti. MM-kisoissa naisen paras sijoitus on neljäs. Arvokisamitalia Eder ei urallaan onnistunut saavuttamaan ja se pitkään naista painoikin. Nyt uran loppuhetkellä Eder on löytänyt rauhan.

– Unelmoin jokaisen huippu-urheilijan tavoin henkilökohtaisesta arvokisamitalista. Se on kuitenkin suomalaisessa urheilussa ollut aina vain harvojen herkkua, ja lopulta joudun myöntämään että minun taidot, työnteko tai lahjakkuus ei siihen riittänyt.

– Nyt päätepisteessä on kuitenkin rauhaa. Loppumetreillä opin myös arvostamaan itse sitä valtavaa työmäärää ja sitoutumista, minkä tämä on vaatinut. Ymmärrys siitä, että on laittanut itsensä 100% peliin, auttaa lopulta hyväksymään sen mitä viivan alle jää.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu