Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mitä tapahtui Verstappenille? – Hollantilainen romahti 15. lähtöruutuun

Verstappen ongelmissa Saudi-Arabian aika-ajoissa
Pexels

Red Bull ja Verstappen dominoivat Saudi-Arabiassa harjoituksia, mutta aika-ajoissa hollantilaisen meno tyssäsi ongelmiin.

Max Verstappen jäi aika-ajoissa Q2 osioon auton vian takia. Auton tekniset ongelmat pudottivat Verstappenin 15. lähtöruutuun.

– Olisin tietysti halunnut aloittaa paremmasta lähtöruudusta, mutta en voi muuttaa sitä enää, hallitseva maailmanmestari harmitteli aika-ajojen jälkeen.

Matkaa 15. lähtöruudusta kisan voittoon on toki paljon, mutta Verstappen uskoo, että “kaikki on mahdollista”. Viime kaudella hollantilainen onnistui voittamaan Belgiassa 14. lähtöruudusta, joten miehen vaarallisuus tiedetään. Kun otetaan huomioon vielä Red Bullin ja Verstappenin vauhti harjoituksissa sekä aika-ajoissa ennen auton ongelmia, on hollantilaista syytä pitää silmällä.

– Tällä radalla kaikki on mahdollista. Olemme nähneet paljon hulluja asioita. Pysytään kuitenkin realistisina, tästä tulee vaikeaa, mutta vauhtimme on hyvää, joten varmasti pystymme parantamaan asetelmia.

Red Bullin tallipäälikkö Christian Horner vahvisti, että Vertappenin ongelmat johtuivat auton vetoakselista.

– Kyllä, siltä näyttää tällä hetkellä, Horner kertoi Sky Sportsille.

– Mutta meillä on kuitenkin nopea kilpa-auto, ja olen varma, että hän (Verstappen) pystyy ajamaan nopeasti.

Verstappenin ongelmista huolimatta Red Bullin päivään mahtui myös onnistumisia. Sergio Perez ajoi toisen kerran urallaan paalupaikalle. Meksikolainen ajoi paalulle myös viime vuonna Jeddan radalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1