Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Naisilla historiallinen päivä mäkihypyssä – Slovenialaishyppääjälle huima ME!

Jenny Rautionaho hyppää mäestä.
AOP

Naisten mäkihypyssä siirryttiin uuteen aikakauteen, kun naiset hyppäsivät ensimmäistä kertaa lentomäessä. Kisassa eivät olleet mukana kaikki hyppääjät, vaan mukaan pääsivät Raw Air -kiertueen 15 parasta. Suomalaisista historiaa oli tekemässä Jenny Rautionaho.

Naisten mäkihypyssä käytiin historiallinen kilpailu, kun naiset kisasivat ensimmäistä kertaa lentomäessä. Norjan Vikersundissa käydyssä kisassa voittoon liiteli Slovenian Ema Klinec. Koska naiset hyppäsivät lentomäestä ensimmäistä kertaa parani maailmanennätyskin viikonlopun aika useaan otteeseen.

Klinec nappasi kisan voiton lisäksi myös nimiinsä uuden ME:n. Kisan ensimmäisellä kierroksella Klinec hyppäsi huiman, 226 metrisen leiskautuksen. Toisella kierroksella hän liiteli 223,5 metriin ja voitti kisan täysin ylivoimaisesti.

Suomalaisista mukaan kilpailuun selviytyi Jenny Rautionaho, joka oli kisan 13:s. Hän jäi kauas slovenialaistähden siivuista. Rautionahon hypyt kantoivat 166,5 ja 169 metriä. Historian ensimmäiseen naisten lentomäkikisaan pääsi Norjassa kisatun Raw Air -kiertueen 15 parasta. Kisa ei ollut osa maailmancupia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu