Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Ogier historialliseen voittoon – Rovanperä neljäs

Sebastien Ogier johtaa Sardiniassa
AOP

Meksikon MM-ralli saatiin päätökseen. Suomalaisittain suuriin riemunkiljahduksiin ei Meksikossa ollut aihetta. Myös Toyota koki karvaan pettymyksen viimeisellä ek:lla.

Sebastien Ogier on voittanut Meksikon MM-rallin. Ogier nousi voitollaan kaikkien aikojen eniten Meksikon MM-rallin osakilpailuvoittoja ottaneeksi kuljettajaksi ohi toisen ranskalaislegendan, Sebastien Loebin. Voitto oli ranskalaistähdelle jo uran kahdeksas. Ogier myös jatkoi hurjaa vauhtiaan tämän kauden ralleissa. Hän on voittanut molemmat MM-rallit, jotka on ajanut.

Suomalaisittain Meksikon ralli oli valtaisa pettymys. Kalle Rovanperällä oli haastava tilanne, sillä toisena avauspäivän ek:lle lähtenyt Rovanperä, joutui käytännössä aura-auton rooliin Ott Tänakin ongelmien vuoksi. Rovanperä hävisi rallin palkintopallikamppailun jo perjantaina.

Esa-Pekka Lappi oli loistavassa vauhdissa perjantaina ja ajoi jopa yhden uransa parhaista päivistä. Lauantaina ralli kuitenkin päättyi lyhyeen, kun Lappi ajoi ulos lauantain ensimmäisellä ek:lla.

Toyota sai viimeisellä ek:lla karvaita uutisia, sillä Elfyn Evans hävisi kamppailun kakkossijasta Thierry Nevillelle. Näin Toyotan kaksoisvoitto jäi haaveeksi.

Rallin MM-sarja jatkuu kuukauden päästä Kroatian MM-rallilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli