Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Seppälälle huippuonnistuminen Holmenkollenilla – Voitto tuttuun osoitteeseen

Kontiolahti ampumahiihto
AOP

Ampumahiihdon maailmancup saatiin päätökseen tänään Oslon Holmenkollenilla. Suomalaisittain kisa meni hienosti, kun Tero Seppälä sijoittui kahdeksanneksi ja Otto Invenius oli 27:s.

Ampumahiihdon maailmancupissa kilpailtiin miesten yhteislähtökilpailu, jonka voittoon hiihti tuttuun tapaan Norjan Johannes Bö. Bö oli koko kauden ajan täysin ylivoimainen. MM-kisoissa hän otti viisi mestaruutta ja kaksi muuta mitalia seitsemältä matkalta.

Suomalaisittain kisa meni hienosti, kun Tero Seppälä hiihti kauden parhaan sijoituksensa. Seppälä oli kahdeksas. Hän ampui kaksi sakkorinkiä, joista molemmat tulivat pystypaikoilta. Viikonlopun hienosti aloittanut Otto Invenius sijoittui sijalle 27.

Inveniuksen kisa meni pilalle pystypaikoilla, joista hän räiski ohi 6 kutia.

Kisassa toiseksi sijoittui sveitsiläinen Niklas Hartweg, joka hävisi voittaja Bölle noin vajaan puoli minuuttia. Kolamnneksi sijoittui norjalainen Vetle Christiansen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu